Over ons

   RefoPortaal.nl is een multimediale nieuwsorganisatie die haar lezers bericht over de dagelijkse actualiteit. RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

   RefoPortaal.nl is een christelijke startpagina, een betrouwbare site naar het internet met veilige links. De links en pagina's verwijzen naar websites zonder discriminatie, moordzuchtige, antichristelijke of seksueel getinte informatie. Sinds de start in september 2014

   • tellen we meer dan 3.000 organisatiepagina's op RefoPortaal;
   • noteren wij meer dan 300.000 bezoekers jaarlijks op onze website;
   • verzenden wij elke maand een nieuwsbrief naar 8.500 geabonneerden.


   Op deze manier is zowel voor de lezers als voor organisaties RefoPortaal een veilige en commercieel aantrekkelijke startpagina.

   Team RefoPortaal
   Ruth Roos
   Cees van der Vlist

   • banner 1


   DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

   RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

   CONTACT

   RefoPortaal
   Dronensingel 3D
   2411 GT Bodegraven

   T 06 – 53 10 66 26
   E info@refoportaal.nl