Prolife Zorgverzekeringen

  Identiteit
  Pro Life, dat betekent: voor het leven! We zien het leven als een wonder, een geschenk van God. Waardevol maar ook kwetsbaar. Als het leven als een geschenk wordt gezien, blijft het leven van waarde, zelfs als gezondheid afneemt. Juist dan verdient het leven zorg, aandacht en bescherming.

  Wat wij geloven
  Wij zien het leven als een wonder en een geschenk van God. Daarom verdient het leven zorg, aandacht en bescherming. Samen dragen wij verantwoordelijkheid voor het leven. Het leven van onszelf en dat van de ander.

  Wat wij zien
  Het menselijk leven lijkt pas waarde te hebben als het succesvol is. Als je gezond en knap bent en meer bijdraagt dan dat je kost, tel je pas mee. Het lijkt alsof het leven een recht is, in plaats van een geschenk. Tegelijkertijd zien veel mensen de waarde van elk leven. Dat drijft hen om met hart en ziel zorg te verlenen en dicht bij de ander te staan. En daar willen wij hen graag bij ondersteunen.

  Wat wij beloven
  Wij bieden een zorgverzekering die past bij uw principes en visie op het leven. Wij helpen u zorg te vinden die het beste bij u past: zowel reguliere, als christelijke zorg.

  Wat ons uniek maakt
  Wij hebben een christelijke visie op gezondheid, zorg en verzekeren. Onze medewerkers onderschrijven deze visie. Vanuit onze kennis en ervaring ondersteunen wij u graag in uw persoonlijke situatie. Wij gebruiken onze positie om goede christelijke zorg beschikbaar te maken voor iedereen.

  Benieuwd geworden?
  Benieuwd geworden naar meer informatie? Of een concrete vraag? Raadpleeg onze website of neem contact op. De contactgegevens zijn hiernaast te vinden.

  Deel op Social Media

  Contactgegevens

  Prolife Zorgverzekeringen
  Van Asch van Wijckstraat 55
  3811LP Amersfoort
  T: 033-4228188
  E: info@prolife.nl
  W: www.prolife.nl

  Openingstijden

  MaandagVan 8.30 tot 17.30
  DinsdagVan 8.30 tot 17.30
  WoensdagVan 8.30 tot 17.30
  DonderdagVan 8.30 tot 17.30
  VrijdagVan 8.30 tot 17.30
  ZaterdagVan 8.30 tot 17.30
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3
  • banner 4


  DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

  RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

  CONTACT

  RefoPortaal
  Dronensingel 3D
  2411 GT Bodegraven

  T 06 – 53 10 66 26
  E info@refoportaal.nl