RST Zorgverleners

  RST Zorgverleners, een vertrouwd idee

  Welkom bij RST Zorgverleners. Hebt u hulp in uw thuissituatie nodig? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van kraamzorg? Op deze website ontdekt u dat professionele zorg dichtbij is.

  Zorg zoals jij het wenst voor jou en de baby
  Het is een bijzondere tijd voor je! Je bent in blijde verwachting. Misschien krijg je over een poosje je eerste kindje. Misschien komt er een broertje of zusje in het gezin. Een mooie en spannende periode waarin je samen vooruit kijkt. Juist in deze maanden tref je alle voorbereidingen voor de gezinsuitbreiding. Er valt veel te regelen: van behang voor het babykamertje tot de keuze voor het geboortekaartje. En wat heel belangrijk is: wie zorgt de eerste dagen na de bevalling voor de baby, voor jou en het gezin?

  De kraamverzorgenden van RST Zorgverleners helpen je graag. Je zult ontdekken dat er een professionele kraamverzorgende in het gezin komt. Op deze pagina's lees je alles wat je wilt weten over kraamzorg. Lees verder!

  Een van de zorgverzekeraars, Achmea, heeft kwaliteitsonderzoek uitgevoerd onder de verschillende zorgverleners. RST Zorgverleners scoort een 9,4!

  Gezond gedrag is bij een zwangerschap natuurlijk extra van belang. Klik hier voor meer informatie over het programma Slimmer Zwanger. Dit is een initiatief van Erasmus Medisch Centrum. RST Zorgverleners draagt dan ook geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van het programma.

  Misschien ben je ook wel benieuwd wat er precies wel en niet vergoed wordt aan kosten rondom zwangerschap. Independer heeft een vergoedingsoverzicht per verzekeraar gemaakt voor kraamzorg en bevallen in het ziekenhuis zonder medische noodzaak. Hierin is eenvoudig te zien hoe dit bij jouw zorgverzekering geregeld is. RST Zorgverleners is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de overzichten.

  Precies de kraamzorg die bij je past
  Voor de bevalling

  Natuurlijk heb je geen kraamzorg nodig zolang je in verwachting bent. Maar wat je wél kunt gebruiken, is advies en informatie. Die krijg je van ons. Van onze kraamzorgconsulente bijvoorbeeld, die voor het eerste intakegesprek naar jou toekomt. Of van onze lactatiedeskundigen, die je nú al van alles kunnen vertellen over borstvoeding. Verder vind je in ons uitgebreid kraamzorgmagazine handige tips en checklists. Klik hier om dit magazine te downloaden en hier voor de folder.

  Tijdens de bevalling
  Je kunt thuis bevallen of in het ziekenhuis, afhankelijk van wat je wilt en wat de verloskundige het beste acht. Onze kraamverzorgende assisteert de verloskundige en ondersteunt jou en je man. Afhankelijk van de afspraken die een ziekenhuis gemaakt heeft, zijn we ook aanwezig bij een bevalling in het ziekenhuis.

  In de kraamperiode
  De eerste dagen na de bevalling kan je rekenen op de zorg van onze kraamverzorgende. Zij zorgt voor jou en je baby; je krijgt hulp en advies bij de verzorging en voeding, zodat je dit na de kraamtijd zelfstandig kunt. En natuurlijk zorgt onze kraamverzorgende dat het huishouden op rolletjes loopt.

  Ben je bevallen door een keizersnede? Dan wil je waarschijnlijk graag in je eigen omgeving herstellen. Wij hebben geschoolde kraamverzorgenden die na een keizersnede snel(ler) kraamzorg kunnen komen verlenen. Dat betekent dus dat je, mits de situatie dit toelaat, met vervroegd ontslag uit het ziekenhuis mag. De kraamverzorgende staat voor je klaar en weet precies wat je nodig hebt.

  Een vertrouwd idee. Dát is het als u kunt rekenen op onze zorgverleners. Zij geven u precies de zorg die u nodig hebt. Heel dichtbij, betrokken en vanuit een reformatorische levensovertuiging.

  Ben je benieuwd geworden en zou je graag meer informatie ontvangen? Of hebt je een concrete vraag? Raadpleeg onze website of neem gerust contact op om te ontdekken wat wij voor je kunnen betekenen.

  Deel op Social Media

  Contactgegevens

  RST Zorgverleners
  Ridderpoort 7-A
  2984BG Ridderkerk
  T: 0180-745010
  E: info@rstzorg.nl
  W: www.rstzorg.nl

  Openingstijden

  MaandagRaadpleeg de website
  DinsdagRaadpleeg de website
  WoensdagRaadpleeg de website
  DonderdagRaadpleeg de website
  VrijdagRaadpleeg de website
  ZaterdagRaadpleeg de website
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3
  • banner 4


  DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

  RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

  CONTACT

  RefoPortaal
  Dronensingel 3D
  2411 GT Bodegraven

  T 06 – 53 10 66 26
  E info@refoportaal.nl