Smienk - Trapliften

  Tweedehands traplift - een slimme keuze

  Een tweedehands traplift is een stuk voordeliger dan een nieuwe. Maar is een gebruikte traplift wel veilig? Past zo'n tweedehands traplift ook in úw woning? Wat zijn de traplift prijzen? En mocht u inderdaad een tweedehands traplift kopen, hoe zit het met de installatie, het onderhoud en de service? U wilt niet het risico lopen dat uw traplift het begeeft en u niet meer naar boven of naar beneden kunt.

  Solide tweedehands trapliften

  Wij kunnen u gerust stellen. Als grootste Nederlandse leverancier van gebruikte trapliften biedt Smienk Trapliften een compleet servicepakket: van het inmeten en de installatie tot en met het onderhoud van uw traplift. Al onze tweedehands trapliften zijn uitgebreid gereviseerd en grondig getest. En ontstaat er tóch een storing, dan staat onze servicedienst dag en nacht voor u klaar.


  Wij helpen u graag met een betrouwbare gebruikte traplift!

  Meer weten? Bekijkt u onze site rustig. Wij geven antwoord op al uw vragen in ons online advies. Ook geven wij alle informatie over traplift vergoedingen. En heeft u toch nog vragen, bel ons gerust op 0341-783458 voor een persoonlijk advies. Of vraag nu een vrijblijvende traplift offerte aan en krijg alle informatie over de prijs van een traplift voor uw trapsituatie.

  Deel op Social Media

  Contactgegevens

  Smienk Trapliften B.V.
  Postbus 249
  8070AE Nunspeet
  T: 0341-783458
  E: info@smienktrapliften.nl
  W: www.smienktrapliften.nl

  Openingstijden

  Maandag08.00 - 17.00 uur
  Dinsdag08.00 - 17.00 uur
  Woensdag08.00 - 17.00 uur
  Donderdag08.00 - 17.00 uur
  Vrijdag08.00 - 17.00 uur
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3
  • banner 4


  DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

  RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

  CONTACT

  RefoPortaal
  Dronensingel 3D
  2411 GT Bodegraven

  T 06 – 53 10 66 26
  E info@refoportaal.nl