LiMoen Coaching

  Welkom bij LiMoen Coaching.

  Register (participatie)coach en ervaringsdeskundige met meer dan 10 jaar werkervaring op het gebied van Inclusief Ondernemen, Coaching & Care en Re-integratieprojecten.

  U kunt bij LiMoen Coaching terecht voor allerlei specialistische diensten: van re-integratie en woonbegeleiding tot advies op het gebied van het Arbeidsquotum en de Participatiewet en het coördineren van projecten ter bevordering van arbeidsparticipatie.

  LiMoen Coaching is lid bij de Beroepsvereniging Jobcoaches Nederland, De Beroepsvereniging van cliëntondersteuners voor mensen met een beperking (BCMB) en werkt onder de vlag van organisaties met een Blik op Werk Keurmerk.

  Ik stel graag mijn kennis en ervaring beschikbaar aan mijn relaties en toekomstige relaties. Stel gerust uw vraag. Ik denk graag met u mee en wellicht volgt er een mooie samenwerking.

  Kijk voor meer informatie op de website.

  Deel op Social Media

  Contactgegevens

  LiMoen Coaching
  Anna Paulownastraat 12
  3314JK Dordrecht
  T: 0640935289
  E: info@limoencoaching.nl
  W: www.limoencoaching.nl

  Openingstijden

  Maandagkantooruren
  Dinsdagkantooruren
  Woensdagkantooruren
  Donderdagkantooruren
  Vrijdagkantooruren
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3
  • banner 4


  DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

  RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

  CONTACT

  RefoPortaal
  Dronensingel 3D
  2411 GT Bodegraven

  T 06 – 53 10 66 26
  E info@refoportaal.nl