Vereniging Febe

  Vereniging Febe

  Febe is een vereniging van werkers in de gezondheidszorg op gereformeerde grondslag, opgericht op 15 april 1980.

  De naam Febe is ontleend aan Romeinen 16: 1 en 2. De grondslag van de vereninging is Gods Woord, nader verklaard en uitgewerkt in de Drie Formulieren van Enigheid.

  De vereniging is opgericht omdat normen, zoals die in Gods Woord staan, vervagen in onze maatschappij. In de gezondheidszorg is dit te merken op ethisch gebied, door de andere visie die er is op de schepping en op de waarde van het menselijke leven als gave van God. Ook op medisch-technologisch gebied hebben er grote ontwikkelingen plaats, waardoor allerlei antwoorden die voorheen vanzelfsprekend waren, momenteel ter discussie worden gesteld.

  Benieuwd geworden?
  Ben je benieuwd geworden en zou je graag meer informatie ontvangen? Of hebt je een concrete vraag? Raadpleeg onze website of neem gerust contact op om te ontdekken wat wij voor je kunnen betekenen.

  Deel op Social Media

  Contactgegevens

  Openingstijden

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3
  • banner 4


  DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

  RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

  CONTACT

  RefoPortaal
  Dronensingel 3D
  2411 GT Bodegraven

  T 06 – 53 10 66 26
  E info@refoportaal.nl