Praktijk voor psychosociale hulpverlening

  De praktijk van Martijn Adams voor psychosociale hulp, generalistische basis-GGZ, coaching en mediation is gevestigd in Woerden. Je kunt een beroep op mij doen als je je zorgen maakt over een situatie in je persoonlijk leven, je huwelijk of gezin, of op je werk. Daarbij kun je denken aan het omgaan met een ingrijpende gebeurtenis of verlies, problemen met zelfvertrouwen, opvoedingsvragen, het werken aan je relatie.

  Vanuit een werksituatie kan een burn out dreigen, een samenwerkingsprobleem ontstaan, moeite met bepaalde taken of in de communicatie een rol spelen. In de gesprekken help ik je te onderzoeken wat er aan de hand is, hoe je er mee om zou willen gaan, en hoe je hier aan zou kunnen werken. Daarbij ondersteun ik je om op jouw persoonlijke manier stappen te zetten die je kunnen helpen. Als je je niet meteen hele grote zorgen maakt, maar toch het gevoel hebt dat je stilstaat in je ontwikkeling, steeds tegen dezelfde hobbel aan loopt, niet helemaal op je plek zit, kan een stukje ondersteuning in de vorm van coaching erg goed werken.

  Op mijn website vind je de belangrijkste algemene informatie. Voor verdere vragen: bel of mail gerust! Ook een oriënterend gesprek is altijd mogelijk.

  Deel op Social Media

  Contactgegevens

  Martijn Adams
  Molenvlietbaan 10
  3448DC Woerden
  T: 06-12649698
  E: info@martijnadams.nl
  W: www.martijnadams.nl

  Openingstijden

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3
  • banner 4


  DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

  RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

  CONTACT

  RefoPortaal
  Dronensingel 3D
  2411 GT Bodegraven

  T 06 – 53 10 66 26
  E info@refoportaal.nl