Aatop Zorg

  Christelijke Visie Aatop Zorg

  Aatop Zorg werkt vanuit een Christelijke visie en levensovertuiging. Aatop Zorg is partner voor zowel christelijke zorginstellingen als zorginstellingen die niet vanuit een bepaalde geloofsovertuiging werken. Wij gaan op een integere, zorgvuldige, vertrouwelijke en gelijkwaardige wijze met mensen en hun waarden en normen om. Deze identiteit wordt verder gestalte gegeven door een deel van de jaarwinst ter beschikking te stellen aan christelijke organisaties die opbouwend werk verrichten.

  Elke kandidaat heeft bij ons bij het invullen van vacatures gelijke kansen, ongeacht leeftijd, geslacht, burgerlijke staat, levens- of geloofsovertuiging, ras of nationaliteit, een en ander onverlet de objectieve en reële functie-eisen en mits deze ten principale voldoen aan de opdracht.

  Vanuit overtuiging en vertrouwen uw werving & selectie specialist
  Ik zoek personeel
  Aatop Zorg is de specialist in werving en selectie in de zorg. Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van leidinggevende- en staffuncties op gebied van Jeugdzorg, Ouderenzorg, Gehandicaptenzorg, Geestelijke Gezondheidszorg en Thuiszorg.

  U zoekt werk in de zorg?
  Voor de werving en selectie in de zorg van werknemers werken zorginstellingen samen met Aatop Zorg. Naast de voornamelijk vaste dienstverbanden biedt Aatop Zorg ook tijdelijke vacatures en opdrachten voor Interim professionals binnen de zorg.

  Opdrachtgevers zijn voornamelijk zorgverleners binnen:
  - De Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ);
  - Ouderenzorg (VVT);
  - Jeugdzorg;
  - Maatschappelijk werk en dienstverlening (MWD);
  - Verslavingszorg.

  U zoekt personeel?
  Aatop Zorg is specialist in de werving en selectie in de zorg van staf- en leidinggevende functies. Een uitgebreid netwerk ligt hier aan ten grondslag.

  Vanuit overtuiging en vertrouwen biedt Aatop Zorg de juiste bezetting met het beste zorgpersoneel. Door maatwerk en een eigen selectiemethodiek selecteert Aatop Zorg kandidaten bij elke geloofsovertuiging en cultuur passend bij uw zorgorganisatie.

  Benieuwd geworden naar meer informatie? Of een concrete vraag? Raadpleeg onze website of neem contact op. De contactgegevens zijn hiernaast te vinden.

  Deel op Social Media

  Contactgegevens

  Aatop Zorg
  Rijnlaan 37
  8032JZ Zwolle
  T: 038-4556090
  E: info@aatop.nl
  W: www.aatopzorg.nl

  Openingstijden

  MaandagKantooruren
  DinsdagKantooruren
  WoensdagKantooruren
  DonderdagKantooruren
  VrijdagKantooruren
  Zaterdag-
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3
  • banner 4


  DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

  RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

  CONTACT

  RefoPortaal
  Dronensingel 3D
  2411 GT Bodegraven

  T 06 – 53 10 66 26
  E info@refoportaal.nl