Aloe vera- en bijenproducten van Forever Living. Vanaf 50 euro geen bezorgkosten.

  Producten Forever Living met voordeel kopen?:


  * zie www.evenwichtig.nu/slim voor aankopen met 15% korting op consumentenprijs exclusief btw


  * liever geen account aan maken en toch korting? Bij bestelling vanaf 50 euro excl bezorgkosten geen  bezorgkosten. Stuur een email met uw bankrekening naar gerrit@aalvanger.net en de bezorgkosten worden aan u overgemaakt.


  update mei 2019:


  Er zijn door Forever enkele nieuwe producten gelanceerd. Zo is er bij voorbeeld de Aloe Sunscreen. Laat de zon maar schijnen! Aloe Sunscreen laat jou genieten van de zon zonder dat deze schadelijke stralen jouw huid kunnen beschadigen. De waterafstotende formule met SPF 30 beschermt tegen UVA en UVB straling terwijl je huid wordt gehydrateerd met aloë vera gel. De zonnebrandcrème biedt superieure bescherming, breng je makkelijk aan en laat geen witte waas achter.


  Forever Superfood: Geef je dag een boost met deze drankmix van meer dan 20 groenten en fruit waaronder aloë vera, spinazie, boerenkool, broccoli en gojibes. Deze krachtige mix bevat vitamine E, ter bescherming van gezonde cellen en weefsels. De vitamine C in Supergreens draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid en moeheid. Voeg Supergreens toe aan je dagelijkse routine!


  Look better. Feel better. Een gezonder leven voor iedereen. Dit is een van de pijlers van het concept dat Forever heet. Niet omdat iemand heeft verteld dat het op een bepaalde manier moet, of omdat het trendy is, maar omdat wij gelovern dat wanneer je iets doet, je dit ook goed moet doen. Forever Living Products is wereldmarktleider op het gebied van aloe vera. Onze aloe wordt met de hand geoogst waarbij de krachtige gel zorgvuldig uit het blad wordt losgemaakt. Dit gebeurt binnen enkele uren na de oogst zodat u de meest pure, verse aloe vera gel krijgt, zo van de plant naar het product. Door de veelzijdige toepassingsmogelijkheden kan het gecombineerd woden met verschillende ingredienten en op vele manieren gebruikt worden. Forever's scala aan supplementen en dranken, gecombineerd met gezonde en evenwichtige voeding, biedt de weg naar vitaliteit en welzijn. Voor alle producten geldt dat er een 30 dagen niet tevreden geld terug garantie geldt.


  Misschien kent u de producten via een thuisverkoping of van een markt maar wist u dat u ook de mogelijkheid heeft om deze zelf rechtstreeks via internet te bestellen? Het is hierbij ook mogelijk om zelf een account aan te maken en uw producten te bestellen met 15% korting. Kijk hiervoor op www.evenwichtig.nu/slim. Bekend product van Forever is ondermeer de aloe vera gel die al 40 jaar aan de basis staat van het ruime assortiment. Miljoenen gebruikers ervaren dagelijks de voordelen van deze drank met zo'n 97% pure aloe vera gel. Deze rijke bron van voedingsstoffen is de ideale aanvulling op een uitgebalanceerd voedingspatroon Misschien heeft u ook wel van de C9 gehoord. De C9 is een reinigingsprogramma voor je lichaam; een ideaal startpunt op weg naar een fitte levensstijl. Naast producten op het gebied van aloe vera is Forever Living ook marktleider op het gebied van bijenproducten. De bijenpollen zijn, zeker in de periode dat het voorjaar begint of aanstaande is bij velen populair. Een ander favoriet product is de aloe ever-shield. Deze deodorant is verrijkt met aloe vera en is vrij van aluminiumzouten; is ook zeer geschikt voor de gevoelige huid. Wat dacht u trouwens van de gelly: dit 'ehbo-product' wat veel toepassingen kent, mag eigenlijk in uw huis niet ontbreken. Zo maar enkele producten waar ik u graag kennis mee laat maken. Het kan natuurlijk ook zijn dat u meer wilt weten over het verdienmodel van Forever. Neemt u in dat geval ook gerust contact op. Kiest u ook voor eerlijke kwaliteitsproducten, zonder chemische toevoegingen? Kijk snel op de website. Gerrit Aalvanger (whats app) 06 518 16 012


   


  De nieuwe catalogus kunt u inzien via deze link https://view.publitas.com/forever_living_products_benelux/productbrochure_nl/page/1

  Deel op Social Media

  Contactgegevens

  Evenwichtig.Nu
  Gersteland 54
  3773AC Barneveld
  T: 06-51816012
  E: info@evenwichtig.nu
  W: www.evenwichtig.nu

  Openingstijden

  MaandagWebsite of in Barneveld na overleg
  DinsdagWebsite of in Barneveld na overleg
  WoensdagWebsite of in Barneveld na overleg
  DonderdagWebsite of in Barneveld na overleg
  VrijdagWebsite of in Barneveld na overleg
  ZaterdagWebsite of in Barneveld na overleg
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3
  • banner 4


  DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

  RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

  CONTACT

  RefoPortaal
  Dronensingel 3D
  2411 GT Bodegraven

  T 06 – 53 10 66 26
  E info@refoportaal.nl