Sensiplan

  Natuurlijk omgaan met vruchtbaarheid
  Wil je op natuurlijke wijze zwangerschap vermijden of juist nastreven? Wil je geen gebruik maken van kunstmatige hormonen? Sensiplan is de meest betrouwbare methode voor natuurlijke gezinsplanning. Door precies te weten wanneer je vruchtbaar bent en wanneer niet, kun je met hoge betrouwbaarheid een zwangerschap vermijden of – omgekeerd – juist je kansen op een zwangerschap vergroten.

  Cursus
  Tijdens de korte Sensiplan-cursus leer je, samen met je partner, alles over vruchtbaarheid en de vrouwelijke cyclus. Hierna kun je de signalen van je vruchtbaarheid herkennen, in kaart brengen en de Sensiplan-regels betrouwbaar toepassen. Een regelmatige cyclus is niet noodzakelijk voor Sensiplan, een goede motivatie van beide partners is wél belangrijk.

  Voordelen
  -   Sensiplan ontwikkelt de kennis en verwondering over jouw lichaam, kennis die je een leven lang kunt gebruiken en toepassen (ook tijdens de borstvoedingsperiode en de overgang).
  -   Je houdt de natuurlijke processen in je lichaam in ere, zonder kunstmatige hormonen toe te voegen.
  -   Met Sensiplan beleef je jullie gezamenlijke vruchtbaarheid samen, waardoor er meer respect en begrip is voor elkaar en je meer met elkaar spreekt over wederzijdse behoeften en verlangens, goed voor je huwelijk.
  -   Met Sensiplan kunnen cyclus-gebonden gezondheidsklachten snel worden herkend.
  -   Pro Life zorgverzekeringen vergoedt de Sensiplan-cursus in al haar aanvullende pakketten.

   www.sensiplan.nl 


   

  Deel op Social Media

  Contactgegevens

  Sensiplan

  T: 038 - 3868540 / 06 - 51642297
  E: info@sensiplan.nl
  W: www.sensiplan.nl

  Openingstijden

  Maandag24 uur per dag
  Dinsdag24 uur per dag
  Woensdag24 uur per dag
  Donderdag24 uur per dag
  Vrijdag24 uur per dag
  Zaterdag24 uur per dag
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3
  • banner 4


  DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

  RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

  CONTACT

  RefoPortaal
  Dronensingel 3D
  2411 GT Bodegraven

  T 06 – 53 10 66 26
  E info@refoportaal.nl