Viviano coaching, training en supervisie

Welkom bij Viviano training, coaching en supervisie
Viviano is een praktijk die werkt vanuit een christelijke levensvisie. Viviano betekent vol leven. Met de nadruk op léven. Dat is wat wij met onze coaching, training en supervisie willen bereiken; mensen die (meer) leven in verbinding met zichzelf en de ander.


Over ons
Samen hebben wij, Marja Voorsluijs en Joke Nobel, deze praktijk voor coaching, training en supervisie. Wij geven deze praktijk vorm vanuit een christelijke levensvisie.

Ons verlangen is mensen in hun kracht te zetten. Dit doen we door op zoek te gaan naar uitdagingen, krachten en mogelijkheden die in de ander aanwezig zijn. We stellen regelmatig prikkelende vragen vanuit bewogenheid met en respect voor de ander. Dit helpt mensen een stap verder en geeft hen ook de gelegenheid in de spiegel te kijken. Prikkelende vragen kunnen als confronterend worden ervaren. In je eigen spiegel kijken kan lastig zijn. Maar juist als je je bewust wordt van hoe je de dingen doet en wat je denkt, is er verandering mogelijk.

In onze begeleiding hebben wij respect voor zowel de aanwezige(n) als de niet aanwezigen. Klik hiernaast op onze naam om nader met ons kennis te maken.

Als jij…
-   behoefte hebt aan iemand die naar je luistert en met je meedenkt
-   op een goede manier met (alle) relaties in je leven om wilt gaan
-   wilt werken aan de kwaliteit van je leven
-   beter je grenzen aan wilt geven
-   op zoek bent naar jouw mogelijkheden
-   een stap wilt zetten, maar je niet goed weet hoe
-   positiever over jezelf wilt denken
-   meer balans in je leven wilt brengen
-   meer energie uit je werk wilt halen
-   bereid bent verantwoordelijkheid te nemen voor je leven
-   een paar keer wilt sparren over wat jou bezig houdt


... dan ben je bij ons aan het juiste adres.


Wij begeleiden o.a. mensen met een (bijna) burnout, een laag en/of negatief zelfbeeld, relationele problemen, met een (verleden van) misbruik.


We bieden ook een waardevolle training aan op het gebied van communicatie. Zie voor meer informatie hieronder of onze website: www.viviano.nlTraining Process Communication Model
Langs elkaar heen praten en je onbegrepen voelen; we ervaren dat allemaal weleens. En dat kan gevolgen hebben. We verliezen onze motivatie, presteren minder, worden moe, raken geïrriteerd of belanden in conflicten. Hoe komt dat? En liever: hoe kunnen we dat voorkomen?

Het Process Communication Model® helpt je om effectiever en met meer energie samen te werken, elke dag weer. Iedereen zit namelijk anders in elkaar. En voor iedereen werkt iets anders. Jouw boodschap komt beter over wanneer je loskomt van jouw communicatievoorkeuren en aansluiting zoekt bij die van de ander. Zo ontstaat erkenning, begrip en dynamiek. En bereik je samen zoveel meer.

Contact
Als je je wilt aanmelden voor een intakegesprek of je hebt een vraag, stuur dan vrijblijvend een mail naar: marjavoorsluijs@viviano.nl of bel 06-23032171

Deel op Social Media

Contactgegevens

Viviano
Grasakker 32
2821ZL Stolwijk
T: 06 - 23 03 21 71
E: info@viviano.nl
W: www.viviano.nl

Openingstijden

MaandagIn overleg
DinsdagIn overleg
WoensdagIn overleg
DonderdagIn overleg
VrijdagIn overleg
ZaterdagIn overleg
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1

  • banner 3
  • banner 4


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Dronensingel 3D
2411 GT Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl