Stichting de Vluchtheuvel

  Angst, rouw, spanningen in het huwelijk, identiteitsproblemen, eenzaamheid, moeilijkheden in de opvoeding of met seksualiteit.
  De Vluchtheuvel biedt vanuit een duidelijke christelijke identiteit hulp aan volwassenen en jongeren. De hulp bestaat uit individuele gesprekken door professioneel opgeleide maatschappelijk werkers, therapeuten en psychologen op verschillende locaties in het land.

  Hebt u hulp nodig? Twijfelt u of uw hulpvraag past bij De Vluchtheuvel? Of heeft u behoefte aan advies? Met al uw vragen en voor aanmelding kunt u op werkdagen bellen naar (0113) 21 30 98. U kunt zich ook direct online aanmelden.

  De Vluchtheuvel heeft ook aandacht voor preventie en toerusting. Dat doen we onder meer door het verzorgen van huwelijkstoerusting, opvoedingscursussen en schoolmaatschappelijk werk.
  De Vluchtheuvel biedt hulp bij identiteitsproblemen, psychische problemen, rouwverwerking, eenzaamheid, seksuele problemen, huwelijksproblemen, familie- of gezinsproblemen, depressieve klachten, burn-out, angst, enzovoorts. De hulp bestaat uit gesprekken met een maatschappelijk werker of psycholoog op één van onze gesprekslocaties.
  De Vluchtheuvel biedt:
  • hulp aan volwassenen
  • hulp aan jongeren
  • preventie en toerusting
  • schoolmaatschappelijk werk

  Benieuwd geworden naar meer informatie? Of een concrete vraag? Raadpleeg onze website of neem contact op. De contactgegevens zijn hiernaast te vinden.

  Deel op Social Media

  Contactgegevens

  Stichting de Vluchtheuvel
  Beatrixlaan 15
  4461PM Goes
  T: 0113-213098
  E: info@stichtingdevluchtheuvel.nl
  W: www.stichtingdevluchtheuvel.nl

  Openingstijden

  MaandagKantooruren
  DinsdagKantooruren
  WoensdagKantooruren
  DonderdagKantooruren
  VrijdagKantooruren
  ZaterdagKantooruren
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3
  • banner 4


  DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

  RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

  CONTACT

  RefoPortaal
  Dronensingel 3D
  2411 GT Bodegraven

  T 06 – 53 10 66 26
  E info@refoportaal.nl