Vol in Beweging - Psychomotorische Kindertherapie

  Therapie

  Driftbuien, slecht slapen, weinig concentratie of neerslachtigheid: als een kind niet goed in z'n vel zit, zie je dat terug in het gedrag of in de lichaamstaal.
  Psychomotorische Kindertherapie helpt kinderen die zijn vastgelopen in hun ontwikkeling weer op weg. Op een manier die aansluit bij de sterke kanten van het kind. Door activiteiten als spelen, knutselen, klimmen en bouwen wordt in de eigen taal van het kind gezocht naar een oorzaak en oplossing voor het gedrag. Vol in Beweging werkt daarmee nauw samen met de ouders van het kind.

  Rots & Water-training

  Gaat je kind bijna naar de middelbare school? Vol in Beweging leert kinderen zich weerbaar op te stellen.
  De Rots en Water-training helpt jouw zoon of dochter om stevig in zijn of haar schoenen te staan. Samen met leeftijdsgenoten leren kinderen hoe ze nieuwe contacten leggen, omgaan met ruziezoekers of pesters, grenzen aangeven en meer. De van oorsprong Nederlandse training wordt inmiddels wereldwijd ingezet als bewezen effectief weerbaarheids- en antipestprogramma. Vol in Beweging werkt zo aan de ontwikkeling van positieve sociale vaardigheden.

  Deel op Social Media

  Contactgegevens

  Vol in Beweging
  Het Katsland 4-6
  4051KA Ochten
  T: 0344-700217
  E: info@volinbeweging.nl
  W: www.volinbeweging.nl

  Openingstijden

  Maandagop afspraak
  Dinsdagop afspraak
  Woensdagop afspraak
  Donderdagop afspraak
  Vrijdagop afspraak
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3
  • banner 4


  DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

  RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

  CONTACT

  RefoPortaal
  Dronensingel 3D
  2411 GT Bodegraven

  T 06 – 53 10 66 26
  E info@refoportaal.nl