Ont-dekken Haptotherapie Marga Aangeenbrug

  Haptonomie Gevoelens ervaar je via je lichaam. Daar ontstaat een reactie op gebeurtenissen. Je kunt bijvoorbeeld 'verlamd' raken van schrik. Bij spanning kan het angstzweet je uitbreken en bij verdriet voel je een brok in je keel.

  In de drukte van alle dag kun je het contact met je eigen gevoel kwijtraken. De prestatiegerichte maatschappij doet vooral een beroep op je denken. Daardoor kun je minder aandacht voor je eigen gevoelens hebben. Je zet ze op een zijspoor en geeft aandacht aan wat hoort en moet.

  De haptonomie kan je weer dichter bij je gevoel brengen. Hapsis is het Griekse woord voor gevoel. Hapto betekent: ik raak aan, ik bevestig, ik hecht mij aan. In de haptonomie staat wat je voelt en ervaart centraal. In de haptonomie gaat het erom, dat je ont-dekt wie je bent en wat je bezighoudt.

  Hoe ga je met jezelf om, en hoe ontmoet je anderen? We zoeken daarin samen naar de balans tussen lichaam en geest, denken en voelen.

  Voor wie:
  - bij overbelasting en burn-out
  - bij angstklachten, paniek-aanvallen en depressieve gevoelens
  - bij problemen rondom eigen identiteit en groei, zoals moeite met zelfvertrouwen, bij levensvragen
  - bij vragen en problemen in relaties en contacten
  - bij het verwerken van pijn, rouw, verlies, ziekte, handicap of trauma

  Naast gesprekken werk ik met ervaringsoefeningen en gebruik ook een behandelbank.
  We bekijken samen wat mogelijk is en wat past bij jou.

  Voor uitgebreide informatie over haptotherapie zie de website: www.ont-dekken.nl. Voor informatie over "trauma-opstellingen", "opstellingen van het verlangen", zie mijn website www.ont-luiken.nl.

  Marga Aangeenbrug
  Haptotherapeut - Haptonoom

  Deel op Social Media

  Contactgegevens

  Ont-dekken
  Benedendorpsweg 114
  6862WN Oosterbeek
  T: 26-3514244
  E: info@ont-dekken.nl
  W: www.ont-dekken.nl

  Openingstijden

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3
  • banner 4


  DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

  RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

  CONTACT

  RefoPortaal
  Dronensingel 3D
  2411 GT Bodegraven

  T 06 – 53 10 66 26
  E info@refoportaal.nl