Accolade Zorg - Amersfoort

  Hart van Vathorst – Buitengewoon Zorgzaam

  Twee zorginstellingen, een kerk en een kindercentrum onder één dak, dat is Hart van Vathorst. Resultaat: een gebouw met veel ruimte en faciliteiten. Ontmoeting, samenwerking, leren van elkaar en versterking spelen er een belangrijke rol. Accolade realiseert in Hart van Vathorst wonen (groepswoningen, huurappartementen voor zelfstandig wonende ouderen), welzijn en zorg.

  In de ontmoetingsruimte van Hart van Vathorst vindt u een horecavoorziening, cadeauwinkel, hout-/kaarsenateliers. En in het gebouw ontbreken ook de kapper, tandarts, schoonheidsspecialist, fysiotherapeut e.d. niet. Ze hebben daar allemaal hun eigen praktijk/salon.

  Deel op Social Media

  Contactgegevens

  Hart van Vathorst – Buitengewoon Zorgzaam
  Angelinapolder 3
  3825LX Amersfoort-Vathorst
  T: 033-2030424
  E: info@accoladezorg.nl
  W: www.accoladezorg.nl

  Openingstijden

  Maandag-
  Dinsdag-
  Woensdag-
  Donderdag-
  Vrijdag-
  Zaterdag-
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3
  • banner 4


  DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

  RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

  CONTACT

  RefoPortaal
  Dronensingel 3D
  2411 GT Bodegraven

  T 06 – 53 10 66 26
  E info@refoportaal.nl