Hadassa hoeve 24 uurs-zorg jonge vrouwen


  HADASSA ZORGT
  Stichting Hadassa Hoeve is opgericht om jonge vrouwen die niet zelfredzaam zijn, vanwege bijvoorbeeld een turbulente jeugd of een sociale beperking, te helpen zelfstandig te kunnen leven. Wij creëren voor hen een veilige en prettige woonsituatie. Tijdens het verblijf op de Hadassa Hoeve krijgen de vrouwen een begeleidingstraject, met als doel dat zij hun talenten (weer) ontdekken en deze gaan inzetten.

  Leunen
  De eerste fase staat in het teken van ‘leunen’. Er is aandacht, een gezond dag- en nachtritme, veiligheid en rust en ruimte om op adem te komen.

  Leven
  Na de periode van leunen wordt gewerkt aan het (opnieuw) vinden van eigenwaarde. De ervaring van een positieve daginvulling helpt daarbij.

  Leren
  Deze fase krijgt vorm door het inzetten van talenten, het vergroten van succeservaringen, zelfvertrouwen verder uitbouwen, zelfstandigheid vergroten en het aangaan van nieuwe uitdagingen.

  Loslaten
  Kenmerk van deze fase is dat gezocht wordt naar wat nodig is om (zoveel mogelijk) zelfstandig te worden. Stap voor stap de Hadassa Hoeve verlaten.

  HADASSA DOET
  Stichting Hadassa Hoeve biedt veel mogelijkheden om de talenten van de hoevebewoners in te zetten en verder te ontwikkelen. De jongeren werken actief mee aan het draaiende houden van ons theehuis met buitenterras en de kadowinkel Granny’s Barn.

  Theehuis van Granny’s barn
  Het theehuis van Granny’s barn is een gezellig en knus plekje om, tijdens uw (Pieterpad)wandeling of fietstocht, even op adem te komen. Bij Granny’s waant u zich even terug in de tijd. Geniet van één van oma’s vele unieke theesoorten met bijvoorbeeld een zelfgemaakte appelbol of een heerlijke plak cake! Ook zijn er onder andere verfrissende ijsjes, warme en koude broodjes, frisdrank, koffie en soep te verkrijgen. En wat dacht u van een ‘kuierplank’? Even bijkletsen onder het genot van een kaas-en-worstplankje aangevuld met heerlijke nootjes. Kortom, genoeg om even op te laden voor het vervolg van uw tocht!

  Psss: Granny heeft ook heerlijke high tea’s voor € 19,95 p.p. Met eigen gemaakte gerechtjes, zoetige hapjes en heerlijke verse theeën maken wij jouw middag speciaal! Reserveer 1 dag van te voren door:
  >   even bellen 0524 – 561 174
  >   mailtje naar: info@grannysbarn.nl
  >   berichtje via Facebook: www.facebook.com/grannysbarndevaart12ane

  Lunchen aan het Pieterpad
  Tijdens het wandelen biedt het teahouse / terras van Granny’s Barn volop gelegenheid om te lunchen.

  Bent u benieuwd naar meer Hadassa?
  Klik dan hier voor onze mooie website!

  Deel op Social Media

  Contactgegevens

  Hadassa hoeve 24 uurs-zorg jonge vrouwen
  De Vaart 12
  7784DJ Ane
  T: 0524 – 560 965
  E: info@hadassahoeve.nl
  W: www.hadassahoeve.nl

  Openingstijden

  MaandagVan 09:00 - 21:00 uur
  DinsdagVan 09:00 - 21:00 uur
  WoensdagVan 09:00 - 21:00 uur
  DonderdagVan 09:00 - 21:00 uur
  VrijdagVan 09:00 - 21:00 uur
  ZaterdagVan 09:00 - 16:00 uur
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3
  • banner 4


  DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

  RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

  CONTACT

  RefoPortaal
  Dronensingel 3D
  2411 GT Bodegraven

  T 06 – 53 10 66 26
  E info@refoportaal.nl