De Veenhoeve - Zorgboerderij


  Dagbesteding
  Heb je een beperking, dan betekent dat niet dat je geen werk kan doen. Bij de Veenhoeve ben je juist van harte welkom om te komen werken! Wat zou het beste bij jou passen? Interieurverzorging of bijvoorbeeld het inpakken van relatiegeschenken? Misschien werk je graag buiten. Dan kun je allerlei verschillende werkzaamheden doen op onze zorgboerderij in Ederveen of op een locatie in Woudenberg.

  De werkzaamheden variëren, zodat we voor jouw een passende dagbesteding kunnen vinden. Net zoals in het bedrijfsleven ontvang je bij ons een maandelijkse vergoeding. Daarnaast hanteren we, net zoals in het bedrijfsleven, evaluatiegesprekken. In zo’n gesprek bespreken we hoe het met je gaat, wat je uitdaging voor de komende tijd. We geven je graag een zetje om te ontdekken wat je allemaal kunt.

  Soms is dat veel meer dan je zelf gedacht had! Voor dit gesprek nodigen we jou en je begeleider (wettelijke vertegenwoordiger, ouder of verzorgende) uit. De Veenhoeve biedt een zinvolle dagbesteding voor jongeren en volwassen met een verstandelijke beperking onder deskundige begeleiding.

  Het kan gaan om activiteiten maar ook om werk. In ieder geval is de dagactiviteit gericht op persoonlijke ontwikkeling. We houden rekening met de kwaliteiten en interesses die iemand heeft. Dagbesteding gebeurt dus op maat. Wat iemand doet staat in een activiteitenplan dat speciaal voor elke cliënt wordt geschreven. Hierin staan specifieke doelstellingen. Bijvoorbeeld: ‘het bieden van activiteiten waardoor de deelnemer in zijn persoon-zijn kan groeien’ of ‘het stimuleren van ontwikkeling op sociaal, emotioneel en cognitief gebied’.

  Er zijn drie soorten dagbesteding:
  1. Ontwikkelingsgerichte activiteiten
  2. Vormende activiteiten
  3. Arbeidsmatige activiteiten

  De Veenhoeve biedt dagbesteding in Ederveen en Woudenberg.

  Voorwaarden
  Voor de dagbesteding is een beschikking van uw gemeente nodig of een indicatie afgegeven door het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Informatie over financiering De dagactiviteiten bij de Veenhoeve worden bekostigd door de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), de Jeugdwet of de Wet langdurige zorg (Wlz). De financiering vindt plaats in Zorg in Natura (ZiN) of door middel van een Persoon gebonden budget (PGB).

  Voor de dagactiviteiten moet u meestal een eigen bijdrage betalen. De hoogte hiervan is afhankelijk van het eigen inkomen. Deze bijdragen wordt door het Centraal Administratie Kantoor (CAK) rechtstreeks bij u in rekening gebracht.

  Meer weten
  Wilt u meer weten over dagbesteding? Hebt u vragen over de indicatiestelling of wilt u zich aanmelden?
  Neem dan contact met ons op telefonisch (06-28068300) of via e-mail info@deveenhoeve.net

  Deel op Social Media

  Contactgegevens

  De Veenhoeve
  Veldjesgraaf 29
  6744VC Ederveen
  T: 0318-578361
  E: info@deveenhoeve.net
  W: www.deveenhoeve.net

  Openingstijden

  Maandag09.00 - 18.00 uur
  Dinsdag09.00 - 18.00 uur
  Woensdag09.00 - 18.00 uur
  Donderdag09.00 - 18.00 uur
  Vrijdag09.00 - 18.00 uur
  Zaterdag09.00 - 18.00 uur
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3
  • banner 4


  DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

  RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

  CONTACT

  RefoPortaal
  Dronensingel 3D
  2411 GT Bodegraven

  T 06 – 53 10 66 26
  E info@refoportaal.nl