Accolade Zorggroep Arendshorst

  Woonzorgcentrum Arendshorst
  Arendshorst is een woonzorgcentrum voor ouderen. Het huis ligt in Assen, op loopafstand van een winkelcentrum. Iedere bewoner of echtpaar heeft een eigen kamer. En het is er gezellig.

  Arendshorst heeft veel activiteiten voor bewoners en belangstellenden. Ook thuiszorg, dagverzorging en (dag)behandeling, behoren tot de mogelijkheden. Arendshorst is lid van het Dementienetwerk Drenthe.

  Wonen
  Arendshorst biedt u een thuis in een kleinschalige en huiselijke omgeving. Naast appartementen voor echtparen en alleenstaanden zijn er woongroepen voor hen die verpleging nodig hebben. Bewoners kunnen gebruikmaken van faciliteiten als maaltijdservice, kapper en winkel. Er zijn allerlei verenigingen, zowel binnenshuis als bij zorginstellingen in de regio. In de gezellige ontmoetingsruimten worden activiteiten georganiseerd, maar kunt u ook terecht voor een verjaardagsfeest. Voor familie en vrienden is er een logeerkamer te huur.

  Zorg
  Verpleeg- en verzorgingshuis Arendshorst biedt veel zorg onder één dak. Heeft u op termijn meer zorg nodig? Dan hoeft u meestal niet te verhuizen. Ons aanbod:
  - Serviceappartementen
  - Verzorging
  - Verpleging
  - Kortdurende opname
  - Terminale zorg
  - Logeren
  - Thuiszorg

  Benieuwd geworden naar meer informatie? Of een concrete vraag? Raadpleeg www.accoladezorg.nl of neem contact op. De contactgegevens zijn hiernaast te vinden.

  Deel op Social Media

  Contactgegevens

  Accolade Zorg Arendshorst
  De Klenckestraat 40
  9402JK Assen
  T: 0592-341116
  E: arendshorst@accoladezorg
  W: www.accoladezorg.nl

  Openingstijden

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3
  • banner 4


  DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

  RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

  CONTACT

  RefoPortaal
  Dronensingel 3D
  2411 GT Bodegraven

  T 06 – 53 10 66 26
  E info@refoportaal.nl