Bike Totaal Leo Joosse

  Leo Joosse Tweewielers, de fietsspecialist van Walcheren

  Al meer dan 35 jaar is Leo Joosse Tweewielers de fietsspecialist in de gemeente Veere. Samen met zijn vrouw Annie en het vakbekwame werkplaatsteam staan zij iedere dag klaar voor hun klanten met deskundig advies, kwaliteitsfietsen en betaalbare fietsaccessoires.

  Dankzij de hoge servicegraad, snelle reparaties en de fietsverhuur weten ook mensen van buiten het dorp Aagtekerke de weg naar Leo Joosse Tweewielers te vinden. “Onze klanten komen uit omringende dorpen, maar ook uit Middelburg of Vlissingen bijvoorbeeld”, vertelt Leo. “En toeristen komen van campings, hotels en bungalowparken op heel Walcheren of daarbuiten om fietsen te huren, vakkundige reparaties te laten uitvoeren en zeker ook voor de aanschaf van een nieuwe (elektrische) fiets. Kwaliteit gecombineerd met vakmanschap voor het duurzame product fiets, daar gaan we samen voor.

  Fiets op maat met bodyscanning en zadelmeting
  Het ultieme fietsplezier bereikt u alleen op een perfect passende fiets. De vakmensen bij Bike Totaal Leo Joosse geven u graag deskundig advies. Met behulp van professionele meetsysteem wordt de beste maat fiets voor u gevonden.

  Heeft u last van zadelpijn? Ook daar hebben wij een meetsysteem voor, met een SQ-Lab zadel, wat wordt aangemeten op de breedte van het bekken in combinatie met de zithouding en type fiets. Weg met zadelpijn, met een persoonlijk aangemeten zadel. Ervaar het zelf; kom een proefrit maken.

  Zeven keer op rij de Beste Winkelketen Fiets & Vrije Tijd Kwaliteit gegarandeerd
  Service en vakmanschap staan bij de Bike Totaal fietsenwinkel altijd op een hoog niveau. U mag dan ook altijd het beste bij ons verwachten. We zijn dan ook niet voor niets 6x op rij uitgeroepen tot Beste winkelketen Fiets & Vrije Tijd.

  Onze klanten beoordelen de uitgevoerde servicebeurten bij de Bike Totaal Leo Joosse met een gemiddelde van ruim een 8. Kijk op www.wugly.nl

  Benieuwd geworden?

  Bent u benieuwd geworden en zou u graag meer informatie ontvangen? Of hebt u een concrete vraag? Raadpleeg onze website, of mail naar info@leojoossetweewielers.nl of neem gerust telefonisch contact op 0118-581306, om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen. 

  Deel op Social Media

  Contactgegevens

  Bike Totaal Leo Joosse
  Dorpsplein 14
  4363AC Aagtekerke
  T: 0118-581306
  E: info@leojoossetweewielers.nl
  W: www.leojoossetweewielers.nl

  Openingstijden

  Maandag08.00 - 18.00 uur
  DinsdagRaadpleeg de website
  Woensdag08.00 - 18.00 uur
  Donderdag08.00 - 18.00 uur
  Vrijdag08.00 - 18.00 uur
  Zaterdag08.00 - 17.00 uur
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3
  • banner 4

  • banner 3
  • banner 4


  DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

  RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

  CONTACT

  RefoPortaal
  Dronensingel 3D
  2411 GT Bodegraven

  T 06 – 53 10 66 26
  E info@refoportaal.nl