Ford Automobielbedrijf Wensveen

   Het in 1932 opgerichte Automobielbedrijf Wensveen B.V. is al bijna 70 jaar Official Ford Dealer voor Alblasserdam, Papendrecht, H.I. Ambacht, Zwijndrecht, Ridderkerk en de West-Alblasserwaard. Wij zijn een familiebedrijf en vinden de relatie met u als klant en de kwaliteit van onze dienstverlening uiterst belangrijk. Een professioneel autobedrijf dat garant staat voor vertrouwen, vooruitstrevendheid en dynamiek. Niet voor niets is onze slogan 'Wensveen, verrassend persoonlijk'.

   In onze ruime showroom in Alblasserdam bent u van harte welkom om de diverse nieuwe Ford personen- en bedrijfswagens en onze occasions te bekijken en om uiteraard een proefrit te maken.

   Voor de onderhoud en reparatie bent u uitgenodigd in onze werkplaatsen in Alblasserdam en H.I.Ambacht. In Alblasserdam is tevens ons centrale, ruim gesorteerde onderdelenmagazijn gevestigd.

   Tenslotte willen wij u graag melden dat ons autobedrijf bekend staat als de Kuga Specialist. Door onze jarenlange ervaring met de Kuga kunnen wij u uitstekend adviseren over deze fraaie SUV. Kijk op www.kugaspecialist.nl maar ook op www.ecosportspecialist.nl.

   Deel op Social Media

   Contactgegevens

   Ford Automobielbedrijf Wensveen
   Ohmweg 1
   2952BD Alblasserdam
   T: 078-6913922
   E: info@wensveen.nl
   W: www.wensveen.nl

   Openingstijden

   Maandag 09.00 - 18.00 uur
   Dinsdag 09.00 - 18.00 uur
   Woensdag 09.00 - 18.00 uur
   Donderdag 09.00 - 18.00 uur
   Vrijdag08.00 - 21.00 uur
   Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
   • banner 1
   • banner 2


   DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

   RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

   CONTACT

   RefoPortaal
   Dronensingel 3D
   2411 GT Bodegraven

   T 06 – 53 10 66 26
   E info@refoportaal.nl