Bijbelhoezen.NL

   Mieke Stam

   In 2007 rolde bij Mieke de eerste bijbelhoes van tafelzeil onder het naaimachine vandaan. In die tijd start Mieke ook in de thuisfrontcommissie van Greta Stam (haar schoonzus) en Willine Docters van Leeuwen (zus van Elise) van stichting Casa Rescate.

   Door enthousiaste reacties op de eerste bijbelhoes begon Mieke met een aantal vrijwilligers de bijbelhoezen te verkopen aan vrienden en bekenden. Zo ontstond de bijbelhoezen.nl

   Er kwam steeds meer vraag naar bijbelhoezen van tafelzeil. In 2008 begon Mieke samen te werken met Elise. In 2009 startte de webshop www.bijbelhoezen.nl

   Vanaf januari 2019 gaat Mieke verder met bijbelhoezen.nl. Daar kunt u terecht voor hoezen van kunstleer en tafelzeil.

   Hiervoor gaat zij samenwerken met Philadelphia. Dit creëert werk voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking.

   Meer informatie
   Deze pagina is veel te klein om alles over ons mooie winkel te vertellen. Mogen wij u uitnodigen om een kijkje te nemen op onze website?

   Graag verwelkomen wij je op onze website.
   Groetjes, Mieke Stam

   Deel op Social Media

   Contactgegevens

   Bijbelhoezen.NL
   Joh. Kraaijeveldstraat 1
   3361VJ Sliedrecht
   T: 0184-421612
   E: info@bijbelhoezen.nl
   W: www.bijbelhoezen.nl

   Openingstijden

   MaandagWebsite
   DinsdagWebsite
   WoensdagWebsite
   DonderdagWebsite
   VrijdagWebsite
   ZaterdagWebsite
   • banner 1
   • banner 2


   DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

   RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

   CONTACT

   RefoPortaal
   Dronensingel 3D
   2411 GT Bodegraven

   T 06 – 53 10 66 26
   E info@refoportaal.nl