OTspeelgoed.nl
Tevreden bij OTSpeelgoed.nl al vanaf 24 maart 2010.


Op 24 maart 2010 zijn wij begonnen met de verkoop van Speelgoed en partijhandel.
Al snel bleek dat onze kracht ligt in het verkopen van Speelgoed.
We hebben de website www.koopvoordeligin.nl aangepast met alleen maar speelgoed producten En otspeelgoed.nl  uitgebreid met maar liefs 6000 artikelen. Daarnaast verhuren wij ook springkussens en leuke andere attracties.

Kortom u kunt bij ons terecht voor alles wat met een verjaardag of feest te maken heeft.

Als vaste klant van www.otspeelgoed.nl ontvangt u  25 euro korting  op het huren van attracties deze kunt u vinden opwww.kinderpaleisflakkee.nl Wij streven ernaar om gemiddeld goedkoper te zijn dan de grote speelgoedwinkels. Tevens kunt u sinds mei 2019 bij ons terecht voor gebak en snoepgoed.

Het gebak is van de warme bakker. Bij Jouw Marktkraam in Ouddorp en Middelharnis huren wij een verkoop ruimte. Hier kunt u elke woensdag uw bestelling ophalen na 16 uur. Besteld uiterlijk dinsdag 13 uur.

Ons motto is niet alleen met de feestdagen goedkoop maar 365 dagen per jaar! Door de jaren heen kennen wij de speelgoedbranche erg goed, wilt u inkopen voor een kinderdagverblijf of school of voor de plaatselijke vereniging dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via ons contact formulier.

Wij wensen u veel kijk plezier op onze website! En hopen dat u van kijken een vaste klant bij ons wordt.

Team Otspeelgoed.nl

Voor springkussens www.attractieverhuurflakkee.nl


Deel op Social Media

Contactgegevens

OTspeelgoed.nl
Beatrixstraat 5
3255BA Oude Tonge
T: 0187-641488
E: info@otspeelgoed.nl
W: www.otspeelgoed.nl

Openingstijden

MaandagWebsite
DinsdagWebsite
WoensdagWebsite
DonderdagWebsite
VrijdagWebsite
ZaterdagWebsite
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3
  • banner 4

  • banner 3
  • banner 4


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Dronensingel 3D
2411 GT Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl