dubbelgaaf.nl (onderdeel van G&A)

LEER DUBBELGAAF.NL KENNEN!

Bedankt dat je de tijd neemt om ons beter te leren kennen. DubbelGaaf.nl bestaat uit een gemotiveerd team met al ruim 18 jaar ervaring op het gebied van ICT. DubbelGaaf.nl deelt de kennis en ervaring met een netwerk van verkooppunten welke de producten van DubbelGaaf.nl aanbieden. Hierbij vinden we het belangrijk dat de service en kwaliteit gewaarborgd blijft. U kunt dus bij verschillende verkooppunten terecht om deze producten aan te schaffen en terug te komen voor vragen.

DubbelGaaf.nl is gespecialiseerd in het leveren van tweedehands computers en tweedehands laptops. Omdat kwaliteit erg belangrijk is zie je dit terug in onze producten. De producten worden voordat ze verkocht worden eerst uitvoerig getest, schoongemaakt en oude gebruikersgegevens worden gewist. Vervolgens worden de producten opnieuw geïnstalleerd met een legitiem besturingssysteem. Alleen de producten die door de testen komen staan op deze webshop. Zodat je onbezorgd kunt computeren. Om jou nog meer zekerheid te bieden, geven we jou een lange garantietermijn op de gebruikte producten. Heb je na aankoop van een product toch nog een probleem dan staan de mensen van DubbelGaaf.nl voor je klaar!

REPARATIE
Jouw aangeschafte product via DubbelGaaf heeft een defect? Dan kun je jouw product opsturen zodat wij het voor jou gaan repareren.

PERSOONLIJK
Bellen/mailen met dezelfde contactpersoon en geen nummer zoals bij grote bedrijven. Vragen naar het contactpersoon is bij ons geen probleem. DubbelGaaf.nl behandeld jou net zoals ze de burgemeester behandelen.

OVERZETSERVICE
Na de aanschaf van een computer of laptop hoef je niet met je handen in het haar te zitten. DubbelGaaf.nl heeft een overzet service! Die voor jou de gegevens van de oude apparatuur over zet op je nieuwe laptop of computer. Ook het installeren doen we graag voor jou.

GARANTIE
Op de door jouw gekochte hardware zit standaard 12 maanden garantie. Is dit anders dan wordt dit vermeld bij het product. Door deze lange garantie kun je onbezorgd computeren.

SERVICE
Omdat service belangrijk is zijn de mogelijkheden uitgebreid. Van hulp op afstand bij software problemen tot service op locatie. Het is allemaal mogelijk. DubbelGaaf.nl beschikt ook over een geavanceerde werkplaats waar alles bij de hand is om jou snel weer op weg te helpen.

DESKUNDIG
DubbelGaaf.nl bestaat uit een team van gemotiveerde professionals. Door jarenlange ervaring in productadvisering en technische ondersteuning kan DubbelGaaf.nl jou op de juiste manier adviseren.

KWALITEIT
Omdat kwaliteit belangrijk is zie je dit terug in onze producten. De producten worden voordat ze verkocht worden eerst uitvoerig getest, schoongemaakt en oude gebruikersgegevens worden gewist. Vervolgens worden de producten opnieuw geïnstalleerd met een legitiem besturingssysteem. Alleen de producten die door de testen komen staan op deze webshop. Zodat je onbezorgd kunt computeren.

VOORDEEL
Bij DubbelGaaf.nl koop je producten die aanvoelen als bijna nieuw voor een zeer aantrekkelijke prijs! Met deskundigheid en service als extra voordeel.

GELD TERUG
DubbelGaaf.nl is overtuigd van de kwaliteit van zijn aangeboden producten en biedt daarom de “niet tevreden, geld terug” garantie. Ben je toch niet tevreden over de aankoop? Dan kan het product retour binnen 14 dagen na jouw aankoop.

INSTALLATIE SERVICES
Bij DubbelGaaf.nl kun je jouw aangekochte software laten installeren en configureren. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld e-mail te configureren, oude bestanden over te zetten, back-up instellen. Vraag naar de mogelijkheden. Veel is mogelijk.

DUURZAAM
Door jouw aankoop bij DubbelGaaf.nl help je mee aan een beter milieu. Hierdoor geef je ICT producten een langere levenscyclus en help je mee aan een duurzamere wereld.

ADVIES
Twijfel je tussen producten en wil je ondersteuning bij wat je nodig hebt?  Bel : 0522-460982 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Deel op Social Media

Contactgegevens

dubbelgaaf.nl (onderdeel van G&A)
Oude Rijksweg 255/1
7954EJ Rouveen
T: 0522-460982
E: info@dubbelgaaf.nl
W: www.dubbelgaaf.nl

Openingstijden

Maandag9:00 – 18:00
Dinsdag9:00 – 18:00
Woensdag9:00 – 18:00
Donderdag9:00 – 18:00 en van 19:00 – 21:00
Vrijdag9:00 – 18:00
Zaterdag9:00 – 17:00
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3
  • banner 4

  • banner 3
  • banner 4


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Dronensingel 3D
2411 GT Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl