Slaapwel

EEN GOED ADVIES VOOR EEN BETER BED

Waar gaat u voor bij de keuze van een nieuwe slaapkamer? De laagste prijs? Een mooie vormgeving? Alexander Slapen gaat voor een goede nachtrust. Natuurlijk, wij presenteren de mooiste bedden van toonaangevende merken en hebben ronduit scherpe prijzen... maar we gáán voor uw nachtrust. Want alleen als je beter slaapt heb je meer plezier van je nieuwe bed.


Alexander Slapen is een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar in de regio Rotterdam gevestigd is. De familie Seip en medewerkers zijn niet alleen ervaren adviseurs, ze zijn ook sterk betrokken bij uw vragen en wensen. "Wij rusten pas als u lekker en gezond slaapt" is niet voor niets één van onze motto's. Kom dat maar eens ervaren in de showroom, waar we uitgebreid de tijd voor u nemen. Bij ons krijgt u persoonlijk contact en geven wij u advies op maat. Want het kiezen van een nieuw bed is een belangrijke beslissing die u niet zomaar even neemt. Slapen doen we gemiddeld immers 1/3 van ons leven.

Onze zekerheden:

SLAAPGARANTIE
Een slaapsysteem is volstrekt persoonlijk en daardoor voor uw nachtrust van het grootste belang. Mocht het product niet aan uw verwachtingen voldoen, dan zoeken we in overleg met u naar een passende oplossing.

ADVIES OP MAAT
Ligt u wel comfortabel en krijgt uw lichaam de juiste ondersteuning? We luisteren naar uw wensen, stellen vragen en bieden vervolgens de voor u passende slaapoplossing.

GECERTIFICEERDE SLAAPADVISEURS
Onze adviseurs zijn specifiek opgeleid om u te helpen bij uw keuze. Regelmatig volgen zij trainingen op gebied van productinnovaties, ergonomische aspecten en slaaptrends.

GRATIS CHECK-UP VAN UW BED
Voldoet uw bed nog wel? Als slaapspecialist adviseren wij u graag omdat wij als geen ander weten waar je op moet letten. Maak gerust een afspraak voor een beoordeling bij u thuis.

BEZORGEN EN MONTAGE VAN UW AANKOOP
Uw aankoop wordt door onze partner HDV Dienstverlening bezorgd en indien nodig gemonteerd. Met ruim 30 jaar ervaring weten de mensen van HDV Dienstverlening van de hoed en de rand. Na montage nemen zij het afval mee en bieden dit weer gescheiden aan.

BEZOEK OP AFSPRAAK - HALEN EN BRENGEN
Bent u tijdens de reguliere openingstijden niet in de gelegenheid ons te bezoeken? Wij maken graag tijd voor u op een moment dat het u beter schikt! Heeft u geen vervoer of bent u slecht ter been? Wij zorgen dat u wordt gehaald en gebracht.

INNAME VAN UW OUDE BED
Indien u niet in de gelegenheid bent uw oude bed af te voeren, bieden wij u tegen betaling  deze service. Bij levering van uw nieuwe aankoop nemen we desgewenst in overleg gelijk de oude artikelen retour en zorgen voor een correcte afvoer.

ALLES VOOR EEN TEVREDEN KLANT
Een goed advies is goud waard. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.
Wij zijn trots op ons werk en trots op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze klanten het hebben ervaren, bekijk onze reviews.

Neem de tijd voor een bezoek aan onze showroom en maak indien u het wenst een afspraak. Want we laten u alle mogelijkheden zien en vooral voelen. Bel 010 438 41 63 en we plannen een afspraak. Mailen mag natuurlijk ook: info@slaapwel.nl

Tot ziens in onze showroom.

Harold-Jan en Hans Seip

Deel op Social Media

Contactgegevens

Slaapwel
Escudostraat 11
2991XV Barendrecht
T: 010 438 41 63
E: info@slaapwel.nl
W: www.slaapwel.nl

Openingstijden

Maandag13:00 uur - 17:30 uur
Dinsdag09:30 uur - 17:30 uur
Woensdag09:30 uur - 17:30 uur
Donderdag09:30 uur - 17:30 uur
Vrijdag09:30 uur - 21:00 uur
Zaterdag10:00 uur - 17:00 uur
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3
  • banner 4

  • banner 3
  • banner 4


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Dronensingel 3D
2411 GT Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl