Kleen Edelmetalen

Horloges
Volg hieronze laatste aankopen! Elk horloge wordt geleverd met factuur en 6 maanden garantie. Als u per mail wilt kopen/bestellen, stuur dan een mail met foto naar: info@kleenedelmetalen.nl
U mag ook betalen met gouden sieraden die u niet meer draagt. Indien gewenst is het mogelijk om in 2 of 3 termijnen te betalen, bij de laatste termijn kan uw horloge worden opgehaald of verzekerd naar u verzonden.

Gouden Armbanden
Als u per mail wilt kopen/bestellen, stuur dan een mail met foto van de armband die u graag wilt hebben naar: info@kleenedelmetalen.nl  U mag tevens betalen met gouden sieraden die u niet meer draagt.

Goudbaren kopen
Het is door de tijd gebleken dat het nooit onverstandig was een gedeelte van uw kapitaal of spaargeld in goud of zilver te beleggen. We leven in een crisis waarin men een uitslaande oliebrand met benzine probeert te blussen. Evenmin kan men de hedendaagse kredietcrisis met kredieten blijven bestrijden. De zekerheid van ons huidige failliete geldsysteem is slechts gegrondvest en gebaseerd op het blind vertrouwen van mensen. Er staan geen harde waarden meer tegenover zoals dit sedert 50 jaar geleden nog wel het geval was. Geld kan men ongelimiteerd bijdrukken, maar grondstoffen zoals goud en zilver nooit. Als het geld zijn waarde begint te verliezen, stijgen de grondstoffen in waarde. Dat heeft de geschiedenis telkens bewezen. Goud en zilver hebben zich door de eeuwen heen telkens bewezen als zekere en betrouwbare betaal- en ruilmiddelen.

Kleen Edelmetalen biedt u fysieke goudbaren aan tegen scherpe prijzen. De goudprijs van onderstaande baren is gekoppeld aan de realtime goudkoers, en verandert elke minuut. Klik op F5 om te verversen. Bel ons of kom langs om uw bestelling te plaatsen. Uw bestelling wordt geplaatst op het moment dat er via internet is betaald, en binnen enkele dagen hebben wij uw bestelde goud of zilver in huis. Dit kunt u bij ons ophalen, wij kunnen het u ook verzekerd toezenden. Over goud wordt geen BTW berekend.

Deel op Social Media

Contactgegevens

Kleen Edelmetalen
Voorstraat 23
2225EK Katwijk aan zee
T: 071-8895722
E: info@kleenedelmetalen.nl
W: www.kleenedelmetalen.nl

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdag 10:00 - 18:00 uur
Woensdag 10:00 - 18:00 uur
Donderdag 10:00 - 18:00 uur
Vrijdag 10:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3
  • banner 4

  • banner 3
  • banner 4


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Dronensingel 3D
2411 GT Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl