Le Chapeau - Hoeden

   Wij zijn een speciaalzaak in Veenendaal en Kampen op het gebied van dameshoeden, herenhoeden en herenpetten en accessoires. Daarnaast verkopen we veel lederen tassen, kunststof tassen, haaraccessoires (fashinators) dames en heren shawls, mutsen, baretten, sieraden, hoedendozen en handschoenen, maar vooral op hoedengebied zijn wij een van de meest complete hoedenzaken van Nederland.

   We voeren de merken: Whiteley, Seeberger, Mayser, Stetson, Hatland, Andrea, Weba, Bouwens, Laimböck, Anytra, City Sport, Derby, Fascination, Fiebig, Klaus Sohn,

   Onze shawls kopen we zelf in in Florence, zodat we prachtige lamswollen kwaliteit hebben voor een kleine prijs.

   Onze hoeden worden in Engeland, Italie, Nederland, Duitsland en China geproduceerd. Wij kopen deze ongegarneerd in en maken dan zelf de garnering van de hoed, op deze manier heeft de klant altijd een unieke hoed.

   Wij maken de hoeden op maat, want niet iedere klant heeft dezelfde hoofdmaat. Ook kunnen we de hoed groter en kleiner maken.

   De accessoires kopen we in op beurzen en gaan daarbij uit van de laatste trends en vooral de seizoenskleuren.

   Deel op Social Media

   Contactgegevens

   Le Chapeau Veenendaal
   Verlaat 5
   3901RD Veenendaal
   T: 0318-555793
   E: info@le-chapeau.nl
   W: www.le-chapeau.nl

   Openingstijden

   Maandag13:30 - 17:30 uur
   Dinsdag09:30 - 17:30 uur
   Woensdag09:30 - 17:30 uur
   Donderdag09:30 - 17:30 uur
   Vrijdag09:30 - 21:00 uur
   Zaterdag09:30 - 17:00 uur
   • banner 1
   • banner 2

   • banner 1

   • banner 3
   • banner 4


   DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

   RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

   CONTACT

   RefoPortaal
   Dronensingel 3D
   2411 GT Bodegraven

   T 06 – 53 10 66 26
   E info@refoportaal.nl