Basic Life

   FASHION IS MORE!
   Basic-Life laat al jaren lang zien dat mode, beleving en persoonlijke aandacht voor haar klanten de drive is. Met een brede variatie aan mooie merken aangevuld met wekelijks nieuwe items vanuit het confectiecentrum in Amsterdam. De inspiratie die wij vinden in de mode proberen wij dagelijks enthousiast over te dragen aan al onze fans, zowel in onze winkels, als online. Dat kunnen wij als ondersnemers natuurlijk niet alleen, en we zijn trots op onze ladies die door hun enthousiasme onze visie dagelijks weten waar te maken.

   Facebook, een nieuwe webshop zoals je nu ziet zijn allemaal zaken die ‘More’feeling geven bij de klant over wat er allemaal gebeurt, wat er nieuw binnenkomt, welke trends er zijn etc. ‘More’; ook net even dat stuk meer aandacht voor de klant als het gaat om advies, geduld en info over combinaties en kleurgebruik bijvoorbeeld.

   VOORDEEL!
   Klanten profiteren van een aantrekkelijk spaarsysteem. De spelregels: per € 25,00 besteed bedrag wordt 1 punt aan een spaartegoed toegevoegd dat in ons digitale klantenbestand wordt bijgehouden. Wie 10 punten gespaard heeft, ontvangt bij de eerstvolgende aankoop € 12,00 korting. Op welk artikel dan ook (met uitzondering van artikelen in de opruiming). Het spaartegoed kan zowel in Barneveld, Veenendaal en Arnhem worden besteed.

   Ook op FB via like and win acties zijn er regelmatig leuke items te scoren. Het voordeel van jouw ‘favourite shop’opgeslagen op je smartphone.We hebben daarom ook het on-line shoppen op onze nieuwe site lekker eenvoudig gehouden.
   l

   Deel op Social Media

   Contactgegevens

   Basic Life for Women
   Raadhuisplein 50
   3771ER Barneveld
   T: 0342-419886
   E: barneveld@basiclifefashion.nl
   W: www.basiclifefashion.nl

   Openingstijden

   Maandag13.00 - 17.30 uur
   Dinsdag09.30 - 17.30 uur
   Woensdag09.30 - 17.30 uur
   Donderdag09.30 - 17.30 uur
   Vrijdag09.30 - 21.00 uur
   Zaterdag09.30 - 17.00 uur
   • banner 1
   • banner 2

   • banner 1

   • banner 3
   • banner 4


   DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

   RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

   CONTACT

   RefoPortaal
   Dronensingel 3D
   2411 GT Bodegraven

   T 06 – 53 10 66 26
   E info@refoportaal.nl