Chalet le Serpolet

Te huur

Vrijstaande dubbele vakantiewoning chalet "le Serpolet" Nax (bij Sion), Wallis, Zwitserland, afstand Utrecht - Nax : 950 km.
• bovenverdieping 6 personen
• benedenverdieping 4 à 5 personen

Ligging van het chalet
Het chalet ligt op een zonnige zuidhelling aan de rand van het dorpje Nax op 1350 meter hoogte. Naar het noorden een fantastisch uitzicht op het Rhonedal, de stad Sion en de bergen van Berner Oberland. Naar het westen uitzicht op het Val d'Herens. Het centrum van het dorp Nax ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand.

Het dorp Nax
Nax is een rustig dorp met 1 kleine supermarkt, een VVV-kantoor, 2 hotels en enkele restaurants. Er is een bank met pinautomaat.

In het dorp zijn tennisbanen, een Pitch en Putt-golfbaan, een boogscutters-traject en een klimwand (materiaal verkrijgbaar bij de VVV). Er is een openbaar zwembad bij de camping. Vanuit het dorp zijn prachtige wandelingen en diverse mountainbike-routes uitgezet. Nax heeft een skischool en een skiwinkel (ook verhuur).

Nax heeft een besloten skigebied op de hellingen van de Mont Noble, 30 kilometer piste voor alle categorieën. Nax beschikt over een dubbele stoeltjeslift, twee 4-persoons stoeltjesliften en een sleeplift tot 2640 meter hoogte, beginnerhellingen in het dorp en bovenaan de stoeltjeslift, volop mogelijkheden voor toerskiën en er is een langlaufloipe. Omdat het skigebied niet aansluit op andere gebieden is het er zelfs in het hoogseizoen niet druk en zijn er nauwelijks wachttijden bij de liften.

Nax ligt op 20 minuten rijden vanaf de stad Sion, en is goed bereikbaar per bus. In Sion is een treinstation. De stad Sierre is in een half uur te bereiken.

Benieuwd geworden?
Benieuwd geworden naar meer informatie? Of een concrete vraag? Raadpleeg onze website of neem contact op. De contactgegevens zijn hiernaast te vinden.

Deel op Social Media

Contactgegevens

Openingstijden

  • banner 1
  • banner 2


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl