Minicamping Middenin

Minicamping Middenin: de gezelligste boerencamping van Walcheren
Rustig en ruim opgezet. Gezellig en gemoedelijk. En genoeg te doen in de omgeving. Dát is wat Minicamping Middenin, boerencamping middenin Walcheren, u biedt. Onze camping is kleinschalig en het biedt daardoor genoeg plek voor kinderen om naar hartenlust te spelen, maar het is tegelijkertijd ook een fijne uitvalsbasis voor het ontdekken van de veelzijdige omgeving. Heerlijk vakantie vieren in een prachtige omgeving? Boek snel uw staplaats of stacaravan en rust heerlijk uit bij Minicamping Middenin!

Rust en ruimte: 15 staplaatsen en een stacaravan huren
Met 15 staplaatsen en de mogelijkheid een stacaravan te huren, we beschikken namelijk over een viertal stacaravans (5 à 6-persoons), is het op onze boerencamping in Walcheren altijd goed vertoeven. Kinderen hebben dan ook voldoende ruimte om op het goed verharde erf rond te rijden op mammoetskelters, bolderkarren en speciale trekkers voor kinderen. Ook beschikken we over een speeltuin met een trampoline en een trim- en tennisbaan, kan er gevliegerd en gevist worden, worden er fantastische fietstochten, pannenkoekenfeesten en barbecues georganiseerd en kunnen kinderen spelen met de dieren op de boerderij.

Genoeg activiteiten in de omgeving van de camping
Pittoreske dorpjes bezoeken? Lekker uitwaaien op het strand? De omgeving verkennen op de fiets? Of lekker naar de bossen? Minicamping Middenin is de perfecte uitvalsbasis voor allerlei leuke activiteiten. Liever niet op de camping verblijven, maar juist in een vakantiewoning? Naast onze staplekken en stacaravans in Grijpskerke kunt u ook een vakantiewoning in Dishoek, bij de Zeeuwse stranden, boeken.

Reserveer snel uw plek en geniet van een heerlijke vakantie
Staplaats reserveren? Stacaravan huren? Of toch liever in een vakantiewoning in Dishoek verblijven? Bij Minicamping Middenin kan het allemaal. Reserveer gemakkelijk online of neem contact met ons op. Een onvergetelijke vakantie beleeft u bij Minicamping Middenin!

Deel op Social Media

Contactgegevens

Minicamping Middenin
Loodholseweg 5
4364AT Grijpskerke
T: 0118-592868
E: info@minicampingmiddenin.nl
W: www.minicampingmiddenin.nl

Openingstijden

Maandag-
Dinsdag-
Woensdag-
Donderdag-
Vrijdag-
Zaterdag-
  • banner 1
  • banner 2


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl