Verhuurbedrijf Koppejan

   Vakantiewoningen Koppejan Zoutelande

   Onze vakantiewoningen zijn prachtig gelegen aan de voet van de Zeeuwse duinen in Zoutelande, op nog geen vijf minuten loopafstand van zee, strand, bos en duin. De vakantiewoningen in Zoutelande zijn gelegen in een gezellig, kindvriendelijk park met speeltuintje, tafel tennis en basketbal.

   Kortom, wie u ook bent, wat u ook wilt gaan doen: lopen, fietsen, zwemmen of heerlijk luieren... Ons streven is u uit en toch thuis laten voelen. Immers een vakantie is pas echt geslaagd als alles naar tevredenheid verloopt! Heeft u een keuze kunnen maken uit één van onze vakantiewoningen, bel of mail ons dan voor een reservering, wij sturen u dan een boekingsformulier toe.

   OMGEVING

   Oorspronkelijk is Zoutelande vooral een boerendorp, waar landbouw en bijbehoren de voornaamste activiteiten waren op economisch vlak. Sinds midden 19e eeuw veranderde dit echter geleidelijk door de teonemende vraag naar strandrecreatie. Net als Domburg was Zoutelande geliefd bij Nederlandse kunstschilders. Samen met het strand van Dishoek en Westkapelle wordt Zoutelande ook wel de Zeeuwse Rivièra genoemd, omdat er weinig andere Nederlandse stranden op het Zuiden zij gericht. Bovendien heeft dit deel van Walcheren op jaarbasis de meeste zonuren van Nederland.

   De wandelboulevard van Zoutelande ligt aan de kant van de Noordzee en gaat over in een schitterend wandelpad over de Zeeuwse duinen. Het pad brengt u via Groot-Valkenisse en Dishoek naar Vlissingen. Zoutelande heeft met 46 meter boven NAP de hoogste duinen van Nederland. Achter de wandelboulevard vindt u de winkelstraat met leuke winkels en gezellige terrassen. Zoutelande beschikt over een rolstoelvriendelijke toegang tot de boulevard.

   In Zoutelande zijn verschillende monumenten te vinden, zoals de Catharinakerk, de Willibrordusput, de Zoutelandse Molen en het wapen van Zoutelande.

   Jaarlijks wordt in oktober de Zeeuwse Kustmarathion gehouden; de mooiste en zwaarste marathon van Nederland. Deze start in Burg-Haamstede en finisht in Zoutelande.

   Op Walcheren vind je pittoreske stadjes dorpen. Daartussen liggen mooie wandelpaden over akkerranden, langs stille watergangen, door schitterende duinen en over dijken en brede stranden, langs bebouwing en door landelijk gebied. Vanuit de stille natuur,zit je zo in stad of dorp. Monumentaal Middelburg, het mooie Veere, miniatuur Walcheren, het Arsenaal en Neeltje Jans. Genoeg te doen!

   PRAKTISCHE INFORMATIE

   Al onze vakantiewoningen zijn standaard uitgerust met:
   - dekbedden/hoofdkussens
   - kinderbed (geen dekbed of deken)
   - radio + CD-speler
   - magnetron
   - een parkeerplaats per huisje op de centrale parkeerplaats

   Huren van bedlinnen
   U kunt bij ons bedlinnen huren. De prijs van een tweepersoonsbed is € 8,00, voor een eenpersoonsbed € 5,00. Wilt u uw bed opgemaakt bij aankomst, dan kost dat u € 2,50 per bed. Als u gebruik wilt maken van het huren en/of opmaken, dan kunt u dit aangeven op het boekingsformulier bij 'bijzonderheden'.

   Tijdens kantooruren kunt u terecht voor wasmachine of wasdroger. Tevens verhuren wij bolderwagens en kinderstoelen. Op zondag geen inlichtingen noch aankomst of vertrek.

   Deel op Social Media

   Contactgegevens

   Verhuurbedrijf Koppejan
   De Brouwpit 1
   4365BK Meliskerke
   T: 0118-562642
   E: jekoppejan@zeelandnet.nl

   Openingstijden

   Maandag-
   Dinsdag-
   Woensdag-
   Donderdag-
   Vrijdag-
   Zaterdag-
   • banner 1
   • banner 2

   • banner 1
   • banner 2


   • banner 3
   • banner 4

   • banner 3
   • banner 4


   DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

   RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

   CONTACT

   RefoPortaal
   Dronensingel 3D
   2411 GT Bodegraven

   T 06 – 53 10 66 26
   E info@refoportaal.nl