Patakhaz Vakantiehuis Roemenie

   Vakantiehuis Roemenië, Transylvanië

   Dit huis ligt midden in een dorp op het platteland . U loopt door een grote tuin zo naar de rivier en hebt dan uitzicht op de omringende heuvels. Dit gebied van Roemenië, Transylvanië, is nog ongerept en in de omliggende bossen leven beren, wolven en adelaars. Het huis zelf is een verbouwd dorpsboerderijtje en is voorzien van al wat nodig is om een fijne vakantie te hebben.

   Het huis is gebouwd in de dertiger jaren van de vorige eeuw en was aanvankelijk een klein dorpsboerderijtje. Het ligt midden in een dorp op het platteland . U loopt door een grote tuin zo naar de rivier en hebt dan uitzicht op de omringende heuvels. Dit gebied van Roemenië, Transylvanië, is nog ongerept en in de omliggende bossen leven beren, wolven en adelaars. Het huis zelf is een verbouwd dorpsboerderijtje en is voorzien van al wat nodig is om een fijne vakantie te hebben.

   Het huis bestaat uit een woonkamer met zithoek en eettafel, een keuken met gasstel en koelkast en een slaapkamer met zes slaapplaatsen. Ook is er een douche met toilet en wastafel. Het huis wordt verwarmd met twee gaskachels en een tegelkachel op hout. Het water wordt opgepompt en kan goed gebruikt worden voor douche en toilet. Voor consumptie is er volop mineraalwater verkrijgbaar, bv. bij de bron even buiten het dorp richting Odorheiu of bij de kiosk op 50 meter afstand.

   Deel op Social Media

   Contactgegevens

   Patakhaz Vakantiehuis Roemenie - Frank en Ina Visscher
   Kloetingseweg 60
   4462BB Goes
   T: 0113-404363 of 06-21411992
   E: visscher@zeelandnet.nl
   W: www.visscherhuizen.nl

   Openingstijden

   Maandag-
   Dinsdag-
   Woensdag-
   Donderdag-
   Vrijdag-
   Zaterdag-
   • banner 1
   • banner 2

   • banner 1
   • banner 2


   • banner 3
   • banner 4

   • banner 3
   • banner 4


   DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

   RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

   CONTACT

   RefoPortaal
   Dronensingel 3D
   2411 GT Bodegraven

   T 06 – 53 10 66 26
   E info@refoportaal.nl