Vakantiehuis met grote tuin bij Ommen

Welkom!
In het Chaletpark Calluna te Ommen bieden wij u onze vakantiewoning te huur aan. De vakantiewoning ligt met ca. 15 andere chalets op een rustig terrein in het park. Aan de ene kant wordt het aan het oog onttrokken door bos, en aan de andere kant bomenrijen. Het chalet staat er sinds januari 2001 en is dus nog heel nieuw. Het voldoet aan de hoogste eisen van comfort, isolatie, verwarming etc. Het ontwerp, met een verdiepinkje dat als slaapplaats en als speelplekje voor kinderen dienst kan doen, maakt optimaal gebruik van de ruimte. Op deze Internet site krijgt u de nodige informatie en middels de foto’s en plattegronden een beeld van hoe één en ander er uit ziet. Het park waarop het chalet staat heeft een restaurant waar bijv. patat gehaald kan worden. Over de omgeving hoeven we waarschijnlijk weinig te vertellen. Bos, landelijk gebied en de rivier de Vecht vormen een heerlijke omgeving, zodat het ook buiten het chalet goed toeven is. We wensen iedere gast in elk geval een heel fijne tijd toe.

Het chalet
Het chalet, dat staat op een perceel van 265 m2, bestaat uit 5 gescheiden ruimten (zie onderstaande plattegrond): de entree die in de keuken uitkomt, een slaapkamer met een tweepersoons bed, een slaapkamer met twee éénpersoonsbedden, een toilet annex badkamer en een woonkomer. Het totale oppervlak is 50 m2, waarvan de helft benut is voor de woonkamer.Wat op de plattegrond niet te zien is, maar wel degelijk bestaat, is de derde slaapkamer: een vide met twee matrassen, die zich boven de slaapkamer met de twee éénpersoonsbedden bevindt. Schitterend voor kinderen. Ook overdag.

De keuken is modern uitgevoerd, met gasstel met automatische vonkontsteking, afzuigkap en een koelkast met een driesterren vriesvak. Verder zijn uiteraard een koffiezetapparaat en een waterkoker aanwezig. Borden, bestek etc. zijn bemeten voor 6 personen.

De badkamer annex toiletruimte is geheel betegeld. De douche bevindt zich in een afgesloten cabine en is voorzien van een veilige thermostaatkraan.


In het chalet is WIFI, dat goed werkt, volgens de gasten die sinds de zomer geweest zijn. 

Het chalet wordt verwarmd met CV. Overal in het huis ligt vinyl op de vloer: zacht aan de voeten en gemakkelijk schoon te houden.

Voor vrijwel alle ramen zijn horren aanwezig, zodat ’s zomers de koelte wèl, maar de muggen níet de kans hebben om binnen te komen. Op de 6 bedden liggen synthetische 4-seizoen dekbedden en kussens. Kastruimte is in voldoende mate aanwezig.

In de woonkamer staat een kleurentelevisie met afstandsbediening en een stereo-set (radio/CD/cassette). Voor de liefhebbers zijn er boeken (o.a. een flinke verzameling van Agatha Christie), is er een 100-spellen doos aanwezig. Voor de kinderen zijn er kleurpotloden, viltstiften en enkele andere spelletjes

Een schuifdeur geeft toegang tot de tuin. De tuin bestaat grotendeels uit terras en gazon. Daarnaast zijn er wat perkjes met vaste planten en heesters. Voor op het terras zijn er stoelen (6), een tafel en een parasol in het schuurtje. Daar staan ook 2 fietsten voor volwassenen en een kinderfiets (6/8 jaar). Er is een ruime parkeerplaats voor 1 auto.

Een boom in de tuin geerft natuurlijke schaduw. Schaduw is er ook al door de struiken die op de erfafscheiding staan.

Pal naast het chalet ligt een lege kavel die niet voor chalets worden gebruikt. Ideaal om te spelen, te voetballen, badmintonnen etc.

Meer weten?
Als u een vraag heeft, een reserveren wilt maken of meer informatie wenst, ga dan naar onze website of neem gerust contact met ons op. Onze gegevens vindt u hiernaast.

Deel op Social Media

Contactgegevens

Vakantiehuis Ommen
Esther en Evert Jan Bakker
Renkum
T: 0317 - 311 070
E: ejbakker@hetnet.nl
W: home.kpn.nl/~ejbakker/welkom.htm

Openingstijden

Maandagvan 09:00 tot 21:00 uur
Dinsdagvan 09:00 tot 21:00 uur
Woensdagvan 09:00 tot 21:00 uur
Donderdagvan 09:00 tot 21:00 uur
Vrijdagvan 09:00 tot 21:00 uur
Zaterdagvan 09:00 tot 17:00 uur
  • banner 1
  • banner 2


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl