t Munnikenhof

Hartelijk welkom bij “Recreatieboerderij ’t Munnikenhof” in Grijpskerke in Zeeland in het hart van het prachtige eiland Walcheren. 

Op onze recreatieboerderij kunt u kamperen op de minicamping en logeren in kampeerhuisje of trekkershut “’t Cats uusje” of in één van de vakantiewoningen of appartementen. Familie- en vriendengroepen e.d. kunnen de vakantiewoningen en appartementen ook samen met de groepsruimte “de Grote kamer” huren als complete groepsaccommodatie.

Mogen wij ons even voorstellen?
Annelies en Leendert Janse. Wij vinden het belangrijk om onze gasten, groot en klein, een fijne vakantie op 't Munnikenhof te kunnen bieden. Gastvrijheid staat hoog in ons vaandel. Dat kunnen we verder niet uitleggen, dat moet u zelf ervaren.

Wat kunnen wij bieden?
Zoekt u zelf maar op onze website website naar de boerderij, de vakantiewoningen en appartementen, de camping, ’kampeerhuisje of trekkershut “t Cats uusje”, de groepsruimte “de Grote kamer” en naar wat er in de omgeving en op de boerderij te beleven valt. 

Bekijk hier onze nieuwe vakantiehuizen: vakantiewoning 5 voor 8 personen en vakantiewoning 6 voor 8 personen
En bekijk hier een video over Walcheren.

Meer weten? Bezoek dan onze website of neem contact met ons op. Onze gegevens staan hiernaast vermeld. 

Deel op Social Media

Contactgegevens

t Munnikenhof
Jacob Catsweg 4
4364TE Grijpskerke
T: 0118 591659
E: info@munnikenhof.nl
W: www.munnikenhof.nl

Openingstijden

  • banner 1
  • banner 2


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl