De Wolfskuil

OVERNACHTINGEN BIJ DE WOLFSKUIL
Wil je met een groep weg en zoek je een locatie met veel natuur om je heen? Of zoek je met je grote gezin een ruim vakantiehuis? Dan kun je terecht bij De Wolfskuil in Ommen. Huur een van de gezellige accommodaties met een groot eigen terras of kom bij ons kamperen. Het bos heb je als achtertuin. Een plek waar jong & oud zich prettig voelt.

HET BOS ALS ACHTERTUIN
We hebben vier accommodaties en twee kampeervelden aan de rand of midden in het bos bij het gezellige plaatsje Ommen.

Het unieke van De Wolfskuil is de omgeving. We hebben 16 hectare bos waar je in kunt wandelen en spelen. Er zijn in de directe omgeving heel veel wandel mogelijkheden. Daarnaast kun je goed fietsen in het Vechtdal, lees onze favoriete fietstochten.

Op ons terrein vind je een sportveld, een klimtoren, een zandbak met speelhuisje, een speeltuintje met duikelrek, schommels, dam bord, Jeu De Boules baan en tafeltennistafels. We hebben enkele tips voor je op een rijtje gezet wat je met je gezin of groep kunt doen bij ons. 

KAMPEREN
We hebben 2 ruime velden waar je kunt kamperen. Lekker de hele dag in de buiten lucht zijn, gezellig en gezond. Vanaf 10 personen heb je een eigen veld. Op het ene kampeerveld overnacht je met eigen slaaptenten, op De Beuk slaap je in onze slaaptenten. Er is op beide velden een groepstent waar je gezellig kunt ontbijten, spelletjes speelt of schuilt voor een bui. In de open keukentent vind je een koelkast en servieskast. Indien gewenst kun je ons gasfornuis gebruiken. Het kampeeravontuur wordt zo leuk en makkelijk.

DE BLOKHUT
Misschien wel de mooiste locatie om te verblijven!
Je zit echt midden in het bos met een zandkuil naast je. Echt alle ruimte dus voor jullie!
Maar pas op het kan zijn dat je je kinderen niet veel ziet: die zijn buiten aan het spelen. We zien heel vaak hutten verschijnen gemaakt van takken.
Lees meer.

DE MOWGLIHUT
Zijn jullie sportief? Dan is De Mowglihut geschikt voor jullie.
Je hebt het sportveld namelijk voor je deur. Lekker even een balletje trappen of volleyballen. Achter het huis is het speeltuintje er is ook een klimtoren. Daarnaast loop je zo het bos in. Lees meer.

DE JORIS
Dit vakantiehuis is heel erg geschikt voor een gezin of klein gezelschap. Het heeft 6 tweepersoons slaapkamers. Een knusse woonkamer met open keuken en eigen terras. Je loopt zo het bos in. Lees meer.

DE HOEVE
Op zoek naar een groot en luxevakantiehuis? Dat is de Hoeve wat voor jullie.
Je hebt een ruime woonkamer met verschillende zitjes tot je beschikking. Een open keuken waar je uitgebreid kan koken. Er zijn acht tweepersoonskamers. Een privé terras tegenover een speeltuintje. Ook hier loop je zo het bos in. Lees meer. 

REPELEARHOEVE 
Wil je met een grote groep overnachten maar wil je wel alle ruimte? De Repelaerhoeve heeft 2 zitruimtes, een ruime eetzaal en vanuit jullie eigen terras heb je prachtig uitzicht over de weilanden. En het mooie, bij ons zijn er geen stapelbedden te vinden.Lees meer

MEER WETEN?
Zowel met je gezin als met een groep kun je op dit moment bij ons terecht. Voor alle mogelijkheden raden we aan een kijkje te nemen op onze site website of neem contact met ons op. Onze contactgegevens vind je hiernaast. Wij helpen graag!

Deel op Social Media

Contactgegevens

De Wolfskuil
Wolfskuil 15
7731AP Ommen
T: 0529 451631
E: info@wolfskuil.nl
W: www.wolfskuil.nl

Openingstijden

MaandagVan 09:00-17:00 uur
DinsdagVan 09:00-17:00 uur
WoensdagVan 09:00-17:00 uur
DonderdagVan 09:00-17:00 uur
VrijdagVan 09:00-17:00 uur
Zaterdag-
  • banner 1
  • banner 2


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl