Vacantiehuisjes.nl - Domein Hellebeuk

Voor vakantiebungalows in Zuid-Limburg of in de Duitse Eifel hoeft u niet verder te zoeken. U bent op de juiste site terecht gekomen.

Hier kunt u terecht voor uw (bungalow) vakantie in de mooie omgeving van de ZUID-LIMBURGSE HEUVELS op Domein Hellebeuk (bij Valkenburg aan de Geul) of op vakantiepark Waxweiler in het EIFELGEBERGTE, nét over de grens in Duitsland.

Voor een verblijf met prachtig uitzicht over het heuvellandschap en tóch dichtbij vele bezienswaardigheden, moet u zeker eens op deze site verder kijken. Wij hebben verschillende type bungalows voor 2-12 personen en eventueel meerdere personen op aanvraag.

DOMEIN HELLEBEUK
Landelijk, ingesloten door natuurschoon, rust en vrijheid, ligt het kleinschalige bungalowpark Domein Hellebeuk als een frisse parel in het hart van Zuid-Limburg. Het Zuid-Limburgse landschap ontleent zijn charme aan de vele heuvels en hooggelegen plateaus.
De mooi ingerichte bungalows liggen op een zonnige zuidhelling van één van de heuvels die het Geuldal omringen. Door de grote tuinen met terras en ligweide kunt u genieten van alle rust en vrijheid. Met een zeer fraai uitzicht op het Geuldal zoals velen dat alleen van ansichtkaarten kennen, behoort het Domein Hellebeuk tot één van de mooist gelegen en ontspannende bestemmingen voor het hele gezin.
Domein Hellebeuk mag dan ook gerust als een bijzondere vakantiebestemming betiteld worden.

De centrale ligging van Domein Hellebeuk in het hart van Zuid-Limburg, nodigt u al gauw uit tot het maken van fiets- en wandeltochten of een bezoek aan het omringende grensgebied. Alle faciliteiten op het park zoals het zwembad, de all-weather tennisbaan en het sportveld zijn vrij toegankelijk voor u als gast. Op 3 km afstand ligt het kuuroord Valkenburg aan de Geul, het toeristenstadje met legio mogelijkheden voor ontspanning.

OMGEVING DOMEIN HELLEBEUK
De omgeving van Zuid Limburg nodigt u uit om te bezoeken en te verkennen. U zult zien dat u niet ver weg hoeft te gaan om natuur, rust, uitgaan, winkelen, wandelen, sport en cultuur te vinden.

De vele attracties in Valkenburg staan garant voor plezier en vermaak voor jong en oud. Kabelbaan, roddelbaan, grotten, Sprookjesbos, Pretpark de Valkenier, Kuuroord Thermae 2000. In Snowworld Landgraaf kunt u 365 dagen per jaar genieten van verse sneeuw of naar hartenlust klimmen en klauteren in het nieuwe klimpark.

Of wat dacht u van de mooiste dierentuin Gaia ParkZoo en de wereldtuinen Monde Verde. Proef de sfeer en gezelligheid van het Bourgondische leven in de historische stad Maastricht of maak een ritje in de stoomtrein, alles ligt op korte afstand van ons bungalowpark.

De  heuvels en bossen van Zuid-Limburg zijn geliefde wandelgebieden met diverse wandelroutes. U zit er midden in en u kunt direct vanuit de bungalow met een stevige  wandeling beginnen. Ook voor de wielrenliefhebber zijn hier de “bergen” te beklimmen. De verschillende beklimmingen wisselen zich af met haarscherpe afdalingen, waardoor er nooit een moment van verveling kan toeslaan. Start uw uitdagende fietsroute  bij Domein Hellebeuk en neem na 3 km de fenomenale wielerbult: de Valkenburgse Cauberg.

Meer informatie?
Be kijk hier onze mooie website eens of neem telefonisch contact met ons op. Onze gegevens vindt u hiernaast. Wij helpen u graag!

Familie Eussen

Deel op Social Media

Contactgegevens

Vacantiehuisjes.nl - Domein Hellebeuk
Hellebeukerweg 25 B51
6343RK Klimmen
T: +31 (0)45-4051937
E: info@vacantiehuisjes.nl
W: www.vacantiehuisjes.nl

Openingstijden

Maandagvan 09:00 tot 21:00 uur
Dinsdagvan 09:00 tot 21:00 uur
Woensdagvan 09:00 tot 21:00 uur
Donderdagvan 09:00 tot 21:00 uur
Vrijdagvan 09:00 tot 21:00 uur
Zaterdagvan 09:00 tot 17:00 uur
  • banner 1
  • banner 2


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl