Bungalowverhuur Simpelveld

Genieten van natuur, rust en de prachtige omgeving van Zuid-Limburg?
Wij beschikken over twee naast-elkaar gelegen 6-persoons bungalows op een rustig bungalowpark in Simpelveld, Zuid Limburg. De bungalows zijn gezellig en compleet ingericht en worden particulier verhuurd. De prijzen variëren van € 195 tot € 495 per week.

Gezellige compleet ingerichte bungalows
De bungalow's hebben een ruime woonkamer met zit- en eethoek, led-t.v. en een radio/cd/dvd set. Er is een nieuwe open keuken met een 4-pits gasstel, afzuigkap, koelkast, magnetron en een koffiezetapparaat. Verder een badkamer met een douche, w.c. en een wastafel. Er zijn drie slaapkamers, waarvan een met stapelbed en twee met 1-persoons bedden. Twee slaapkamers bevinden zich op de begane grond en de 3e slaapkamer is op de 1e etage. Voor elke leeftijd liggen er leesboeken en spelletjes klaar. Voor kleinere kinderen is er een ledikantje, kinderstoel, box, badje en speelgoed aanwezig. De bungalow's zijn voorzien van een eigen C.V.- installatie. Het terras is aan de zuidzijde gelegen met een eigen grasveld met een oppervlakte van 200 m2. Er is tuinmeubilair voor 6 personen aanwezig. De bungalow's zijn beiden even comfortabel ingericht, maar hebben elk hun eigen stijl. Lees hier meer over onze mooie bungalow’s!

Rustiek bungalowpark. Rust, Ruimte en alles binnen handbereik
Bungalowpark Simpelveld ligt centraal in het Zuid-Limburgse heuvelland en vormt uw ideale uitvalsbasis voor uitstapjes in Nederland, België of Duitsland. De ongedwongen sfeer, de persoonlijke en hartelijke ontvangst door de receptie en het authentieke karakter van het park, maakt dat families hier heel vaak terugkeren. http://www.bungalowverhuursimpelveld.nl/index.php/nl/parkLees hier meer over het park.

Omgeving
Simpelveld is hartje Zuid-Limburg. Een afwisselend heuvellandschap, grotendeels omgeven door buitenland. Wandelend of fietsend kunt u genieten van de schitterende omgeving. Fietsen kunt u bij de receptie huren. Tevens kunt u daar een routebeschrijving van het Limburgse fietspadenplan verkrijgen. Vlakbij Simpelveld (in Vaals) is het beroemde drielandenpunt, van daaruit kunt u uw excursiedoelen in Duitsland en Belgie vast bekijken. Lees hier meer over de heerlijke omgeving!

Benieuwd geworden?
Bent u benieuwd geworden naar meer informatie, prijzen of beschikbaarheid? Ga naar onze website of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u natuurlijk graag!

Deel op Social Media

Contactgegevens

Bungalowverhuur Simpelveld
Kruinweg 1
6369TZ Simpelveld
T: 614614795
E: info@bungalowverhuursimpelveld.nl
W: www.bungalowverhuursimpelveld.nl

Openingstijden

Maandagvan 09:00 tot 21:00 uur
Dinsdagvan 09:00 tot 21:00 uur
Woensdagvan 09:00 tot 21:00 uur
Donderdagvan 09:00 tot 21:00 uur
Vrijdagvan 09:00 tot 21:00 uur
Zaterdagvan 09:00 tot 17:00 uur
  • banner 1
  • banner 2


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl