Familiehuis Nunspeet

HET THUISGEVOEL OP VAKANTIE

Het is allemaal net iets meer bij Vakantiepark Familiehuis Nunspeet. Dat zult u al ervaren als u de lange, statige oprijlaan opkomt. Ons goed onderhouden, nieuw aangelegd vakantiepark ligt direct aan het Veluwemeer! Alleen deze ligging al leent zich uitstekend voor een kortere of langere vakantie in een notariswoning, villa of chalet.

Vanaf het park loopt u zo naar het Veluwemeer, waar u kunt varen, zwemmen of andere watersporten beoefenen. En wat denkt u van genieten van de ondergaande zon op een bankje bij het water?

Daarnaast liggen bos, heide en zandverstuivingen op korte afstand van het park. Te voet, per fiets, per auto: u kunt bij ons alle kanten op.

Kortom: bij ons voelt iedereen zich thuis!

VOOR ALLE LEEFTIJDEN
Een vakantie op Vakantiepark Familiehuis Nunspeet is aantrekkelijk voor alle leeftijden. Jong en oud(er) zullen zich bij ons prima vermaken. Het Veluwemeer is al genoemd. Zwemmen, met een motorbootje, kano of supboard het water op, het is allemaal mogelijk.

Fietsers komen ruimschoots aan hun trekken. Wij hebben routes beschikbaar in diverse lengtes die direct vanaf het park beginnen. Fietsen door het buitengebied, door het bos of over de hei? De keuze is aan u.

Daarnaast voorziet het park in een kinderspeelplaats met airtrampoline, tafeltennistafel, Jeu de Boulesbaan, groot dam- en schaakbord en een beachvolleybalveld.

In diverse schoolvakanties zorgt een animatieteam voor de nodige activiteiten voor de kinderen, maar ook de jongeren worden niet vergeten. En voor het hele gezin is er tijdens de avonden van alles te beleven, van volleybaltoernooi tot fietspuzzeltocht, van spelavond tot wildspeurtocht.


VIER SEIZOENEN LANG
Vakantiepark Familiehuis Nunspeet is het jaarrond geopend. Dat betekent dat u dus altijd van harte welkom bent, ongeacht het jaargetijde, lente, zomer, herfst of winter.

In de lente kunt u genieten van de uitlopende natuur en de vele vogels op het water. De zomer vraagt om een duik in het water, een mooie fietstocht door de omgeving of een dagtocht met één van onze motorbootjes. In de herfst is het prachtig wandelen door de gekleurde bossen. En de winter? Ook dan is het bij ons goed toeven. Geniet van de witte wereld als het gesneeuwd heeft en bij voldoende vorst schaatst u direct vanaf het park zo het Veluwemeer op.

ZONDAGSRUST
Iedereen die de zondagsrust respecteert is meer dan welkom op het uniek gelegen vakantiepark aan het Veluwemeer.

Op Vakantiepark Familiehuis Nunspeet is de zondagsrust gewenst en is om die reden dan ook vastgelegd in het parkreglement. Dit houdt in dat de receptie op zondag gesloten is en aankomst en vertrek op zondag niet mogelijk is. Op zondag zullen er geen georganiseerde activiteiten plaatsvinden.

Deel op Social Media

Contactgegevens

Familiehuis Nunspeet
Randmeerweg 14
8071SH Nunspeet
T: (0) 341 - 250851
E: info@familiehuisnunspeet.nl
W: www.familiehuisnunspeet.nl

Openingstijden

MaandagKantooruren
DinsdagKantooruren
WoensdagKantooruren
DonderdagKantooruren
VrijdagKantooruren
ZaterdagKantooruren
  • banner 1
  • banner 2


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl