Vakantiebungalow Shalom

Welkom!               
Hierbij enige informatie over onze vakantiebungalow “Shalom”. We hebben dit stekje de naam “Shalom” gegeven, wat betekent “rust, vrede, welzijn”. Dat hopen we te vinden tijdens onze vakanties daar. Ook wensen we dat ieder toe. De woning is vrijstaand met veel privacy.
Ons fraaie vakantiehuis is te huur.

Indeling
 Op de begane grond van onze 6 persoons vrijstaande vakantiewoning vindt u:  hal, toilet, douche, slaapkamer, woonkamer met open keuken.
Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers.

Rondom de woning is een afgerasterde tuin met een terras op het zuidwesten en een houten berging ( met o.a tuinmeubilair). De woning is volledig ingericht met o.a. magnetron, smart tv, WiFi, ministereo, vaatwasser, wasmachine en kindermeubilair (box, kinderstoel, ledikantje, traphekjes).

Schapen op de dijk van het Lauwersmeer. Aan de horizon van het Lauwersmeer zijn de sluizen van Lauwersoog met daarachter de Waddenzee

Ligging
 De vakantiewoning ligt op bungalowpark ‘de Schans’ aan het Lauwersmeer te Oostmahorn (nabij Anjum). Op het park staan ongeveer 100 particuliere huisjes. Voor de kinderen is er een speelveldje met speelattributen.
Oostmahorn is een klein dorpje aan het Lauwersmeer. U vindt er een jachthaven, een kindvriendelijk strand met speelattributen en een surfstrand met surfmaterialen. Er is een rederij voor boottochten over het Lauwersmeer en een horecagelegenheid.
Dit gebied is ook rijk aan watervogels. Oostmahorn ligt in Noord-Oost Friesland. Dit gebied karakteriseert zich door de weidsheid en de prachtige dorpjes gebouwd op eeuwen oude terpen.

Uitstapjes
 - Nationaal Park Lauwersmeer: waddengebied grenzend aan het Wad en aan het Lauwersmeer, een prachtig en uniek natuurgebied met ganzen, schotse hooglanders, roofvogels, orchideeën. Met fiets– en wandelpaden, aanlegsteigers en vogelkijkhutten.
- Lauwersoog: o.a. haven, visrestaurants
- Schiermonnikoog
- Dokkum: een sfeervol stadje, één van de Friese elf steden.
- Paesens-Moddergat: museum ’t Fiskerhûske
- Rondvaart met de ‘Vlinderbalg’ (Oostmahorn)
- De haven van Oostmahorn.

Voor de kinderen
- Bij mooi weer lekker zwemmen en spelen op het strand van Oostmahorn.
- Bij minder mooi weer is er een tropisch zwembad in Dokkum (10 km)
- Indoor speelpark in Veenwouden
- Zeehonden crèche in Pieterburen
- Insektenwereld in Leens
- Aqua Zoo in Leeuwarden
- Kartbaan in Ulrum

Kerken
- Anjum: een protestantse kerk.
- Dokkum: o.a. christelijk geref. kerk en evangelische gemeenten.
- Damwoude: christelijk geref. kerk.
- Driesum en Kollum: Herv. gemeente.

Prijzen
- Laagseizoen: van € 225,-- t/m € 350,--
- Hoogseizoen: van € 400,-- t/m € 600,--

Meer informatie?
Belt u gerust voor informatie of om te reserveren. Al onze contactgegevens staan hiernaast!

Deel op Social Media

Contactgegevens

Vakantiebungalow Shalom
Oostmahorn
T: 0511 - 841986 - b.g.g. 00316-19737953
W: www.wadenmeer.nl

Openingstijden

  • banner 1
  • banner 2


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl