Camping De Verborgen Hoek

U vindt onze gezellige christelijke gezinscamping in het Friese Gaasterland, midden in het merengebied en tussen uitgestrekte weilanden en bossen.

De camping biedt ruime kampeerplaatsen met voldoende privacy, schoon sanitair, uitgebreide speeltuinen en animatie in het hoogseizoen voor het hele gezin. Genoeg ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie! Op een ander deel van de camping kunt u uw eigen chalet of stacaravan plaatsen, zodat u voor een vaste jaarprijs het hele jaar kunt recreëren wanneer u maar wilt. Rust en privacy of actieve deelname aan de activiteiten op de camping naar keuze.

In de omgeving is erg veel te zien en te doen. Op het water, aan het water of liever in de bossen of omgeven door uitgestrekte weilanden. Dit alles is hier te vinden. Wandelen, fietsen of liever varen, u kan het zelf kiezen. Watersport met een snelle motorboot om te waterskiën of liever zeilen op de grote meren of rustig varen door de pittoreske dorpjes met bruggetjes en sluisjes, het is allemaal onder handbereik. Zelfs kitesurfen op het IJsselmeerstrand bij Oudemirdum op 5 minuten afstand van de camping behoort tot de mogelijkheden.

Naast de ruim 100 campingplaatsen biedt Camping De Verborgen Hoek ook de mogelijkheid om een huisje, een chalet, een stacaravan of een lodgetent te huren. Ook bieden zij buiten het hoogseizoen een bed & breakfast service aan.

U hebt op deze camping ook de mogelijkheid om een eigen recreatiewoning of chalet te plaatsen.

Faciliteiten:
>   ruime staanplaatsen
>   uitstekende sanitaire voorzieningen
>   babyrooms
>   wasmachines, droogtrommels
>   koelkasten, centrifuges
>   afwasplaatsen met warm water
>   sportveld, vliegerveld
>   zandbakken, glijbanen, schommels
>   skelters, familie skelter
>   zwembad voor kinderen
>   springkussen, kabelbaan
>   wandelpaden in bos en natuur
>   in het hoogseizoen activiteiten voor iedereen
>   caravanstalling

Bekijk hier de website van Camping De Verborgen Hoek voor meer informatie en foto's en boek die ontspannen vakantie!

Deel op Social Media

Contactgegevens

Camping De Verborgen Hoek
Bokkeleane 3
8571RN Harich
T: 0514-602065
E: info@deverborgenhoek.nl
W: www.deverborgenhoek.nl

Openingstijden

Maandag09.00 - 17.00 uur
Dinsdag09.00 - 17.00 uur
Woensdag09.00 - 17.00 uur
Donderdag09.00 - 17.00 uur
Vrijdag09.00 - 17.00 uur
Zaterdag09.00 - 17.00 uur
  • banner 1
  • banner 2


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl