Haus Wunderberg -Sauerland-

INFO OVER DE ACCOMMODATIE
Haus Wunderberg is een kleinschalig appartementencomplex gelegen in het knusse, rustige Feriendorf Düdinghausen, tussen de toeristische plaatsen Winterberg en Willingen in. Het beschikt over 4 royale appartementen. De appartementen zijn allen volledig en luxe ingericht, voorzien van heerlijke (opgemaakte) bedden, comfortabel meubilair en een complete keuken. Het huis ligt op 530 meter hoogte en heeft vanuit alle appartementen een panoramisch uitzicht over het dal (met in de zomer de tientallen koeien). Alle balkons zijn gelegen op het zuiden en voorzien van tuinmeubilair. ONTVANG 15% KORTING VANAF UW 3e ÉN VOLGENDE BOEKING BIJ ÉÉN VAN ONZE APPARTEMENTEN! Vraag hieronder (bij contactgegevens) uw vaste klanten kortingscode aan!

FULL HOUSE EN ANDERE COMBINATIES
Het is mogelijk om tegen speciaal tarief een “full house” te boeken. Bijvoorbeeld een leuk idee met je familie, vriendengroep of je bedrijf. “Full house” biedt ruimte aan 20 personen (en eventueel nog enkele bijzet- of babybedjes). Ook is er een goede combinatie te maken met het 6-persoons en het 2-4 persoons appartement. Beide appartementen liggen namelijk op dezelfde verdieping met de ingangen naast elkaar. Deze combi biedt dan plaats aan 8-10 personen. Natuurlijk zijn andere combinaties ook mogelijk, zoals het penthouse in combinatie met het 6-persoons appartement. Dan zijn er wel 16 slaapplaatsen, twee volledig ingerichte keukens, drie badkamers en ga zo maar door. Op deze manier ben je gezellig met elkaar, maar heb je toch je privacy. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

EXTRA VOORZIENINGEN
Naast het appartementencomplex is een tuin, voorzien van picknicktafels, te gebruiken voor alle gasten. In het tuinhuis staat een barbeque en zijn nog parasols en aanvullend tuinmeubilair. Ook deze mogen door alle gasten gebruikt worden. Eén van de twee garages mag gebruikt worden door de gasten voor het stallen van motoren, fietsen, mountainbikes, ski’s, schoenen, etc. Tevens liggen daar sleetjes, die gebruikt mogen worden door de gasten voor nog meer sneeuwpret. Ook een tafeltennistafel is aanwezig om lekker met elkaar een potje tafeltennis te spelen of een rondje om de tafel met een groep. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Onderaan de straat (op 5 minuten lopen) is een bakker voor dagelijks verse broodjes. Voor de deur beginnen de wandel- en mountainbike routes. Supermarkt (Rewe) op 5 autominuten afstand. In de omgeving zijn diverse eetgelegenheden, waaronder één in Düdinghausen.

MEER WETEN OVER:
> omgeving en activiteiten
> mountainbiken
> appartementen
> privacybeleid
> etcetera

Deel op Social Media

Contactgegevens

Haus Wunderberg -Sauerland-
Zum Anspel 29
Dudinghausen Sauerland -Duitsland-
E: info@hauswunderberg.com
W: www.hauswunderberg.com

Openingstijden

MaandagVan 09:00 - 21:00 uur
DinsdagVan 09:00 - 21:00 uur
WoensdagVan 09:00 - 21:00 uur
DonderdagVan 09:00 - 21:00 uur
VrijdagVan 09:00 - 21:00 uur
ZaterdagVan 09:00 - 21:00 uur
  • banner 1
  • banner 2


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl