25% lastminute korting! Vakantievilla Magnolia (7 pers.) G&D Recreatie

Villa Magnolia is een nieuw modern vakantiehuis, bouwgereed in oktober 2012, voorzien van alle gemakken. Met haar ruime woonkamer, keuken en slaapkamers (met balkon), is er ruimte voor 7
volwassenen. In het vakantiehuis zijn diverse voorzieningen aanwezig, om uw vakantie tot een waar succes te maken. Zoals een campingbedje, box, kinderstoel, speelgoed, spellen en uiteraard de praktische zaken als een ruime garage en eigen wasmachine en droogtrommel.

Rondom uw vakantiehuis ligt een ruime tuin van 1650 m2 met veel groen om uw privacy te kunnen waarborgen.Naast de diverse speeltoestellen is er nog veel plaats voor uw kinderen om andere spelletjes te doen. U kunt heerlijk op het terras relaxen, terwijl de kinderen volop actief bezig zijn in uw nabijheid.

Küstelberg ligt vlakbij het zeer bekende Winterberg en is hiermee een geschikte plaats om uw winter- en of zomervakantie te vieren. In de omgeving van Winterberg zijn veel mogelijkheden,voor zowel een actieve als een relax vakantie voor gezinnen, alsook voor hele families. Deutsche Tourismus Verband heeft onze Villa's bekroond met 4 sterren.

Het huis is ruim en voorzien van alle gemakken om u en uw familie een fijne vakantie te geven. De mogelijkheden in de huizen zijn bijna onbegrensd. U kunt met alle generaties terecht in deze woningen voor een geweldige vakantie. Er zijn voorzieningen voor minder valide mensen en er is een speeltuin voor de kinderen.

Kom en geniet niet alleen van de omgeving,maar ook van alle luxe die onze met 4 **** bekroonde vakantiewoningen u te bieden hebben.

Benieuwd geworden?
Benieuwd geworden naar meer informatie? Of een concrete vraag? Raadpleeg onze website of neem contact op. De contactgegevens zijn hiernaast te vinden.

Deel op Social Media

Contactgegevens

Vakantie villa Magnolia (7 pers.)

T: 0418-670988
E: info@gend-recreatie.com
W: www.gend-recreatie.com

Openingstijden

MaandagN.v.t.
DinsdagN.v.t.
WoensdagN.v.t.
DonderdagN.v.t.
VrijdagN.v.t.
ZaterdagN.v.t.
  • banner 1
  • banner 2


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl