Zweedse Sfeer Vakantie!

Welkom!         
Wij willen u graag kennis laten maken met onze Zweedse sfeervakantie. In januari 2017 zijn wij begonnen met het bouwen van twee houten huizen op een open plek in het prachtige Drentse Hoogland. 

De huizen zijn voor vier personen ingericht. We hebben juist voor hout gekozen om warmte en sfeer te creëren in een Zweedse stijl. En hebben gestreefd naar een luxe afwerking zoals een sfeerhaard in de kamer en vloerverwarming door het hele huis. 

De keuken is voorzien van een vaatwasser, combi oven/magnetron, koel/vriescombinatie en inductiekookplaat, waterkoker en koffiefilterapparaat. 

In de badkamer is een regendouche, hangtoilet en een badmeubel aanwezig. 

Er zijn twee slaapkamers met ieder twee boxspring bedden en een hang/legkast.In het rode huis staat een twee persoons bed van 220cm. 

Via een wat steile trap kom je op de zolderverdieping waar een infra roodsauna voor twee personen staat. Er is glasvezel tv met 37 zenders en Fox, Sport 1, Eredivisie in HD en een dvd speler met dvd's aanwezig. Glasvezel internet tot 1000/1000 Mbs. 

Het huis is omgeven door bos, hierdoor kan er soms zo maar een ree voor je raam lopen. Bij het huis zijn twee terrassen. Eén voor en één achter het huis, zodat er altijd een fijn plekje gezocht kan worden. Verder is er veel gras, een mooie tuin met naast het huis een parkeerplek voor één auto. Wij vinden het belangrijk dat u in een mooi en schoon huis uw vakantie kan vieren, daarom mogen er geen huisdieren mee en is roken binnen verboden. 

De omgeving
De omgeving leent zich uitstekend om te wandelen en te fietsen, omdat het midden in de natuur ligt. Vanuit het huis loop je naar de heidevelden met zijn jeneverbessen en de waterplas Terhorsterzand. 

Het Nationaal park Dwingelderveld met zijn uitgestrekte bossen, heide en vennen liggen dicht in de buurt. De dagelijkse boodschappen kunnen in Beilen worden gedaan, op ongeveer 5 km afstand.  Voor een dagje shoppen liggen o.a.  Hoogeveen, Assen en Emmen in de buurt. 

De huizen zijn te bereiken via camping De Moraine, waar van 1 april t/m 1 oktober ook de faciliteiten als een verwarmd zwembad, fietsverhuur en wasmachineruimte mogen worden gebruikt. De kantine is ook in deze periode geopend. Hier kunt u voor zowel een heerlijke maaltijd of gewoon een frietje of ijsje terecht.

Benieuwd geworden naar deze mooie woningen? Bekijk hier de website of neem contact op. De contactgegevens vindt u hiernaast!

Deel op Social Media

Contactgegevens

Zweedse Sfeer Vakantie!
Moraineweg 20
9417TB Spier -Drenthe-
T: 06 27486555
E: gerrie.dijkstra@hetnet.nl
W: www.zweedsesfeervakantie.nl

Openingstijden

Maandagvan 09:00 - 21:00 uur
Dinsdagvan 09:00 - 21:00 uur
Woensdagvan 09:00 - 21:00 uur
Donderdagvan 09:00 - 21:00 uur
Vrijdagvan 09:00 - 21:00 uur
Zaterdagvan 09:00 -17:00 uur
  • banner 1
  • banner 2


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl