Vakantiepark Witterzomer

In hartje Drenthe, middenin het eeuwenoud bos- en akkergebied, ligt het prachtige Vakantiepark Witterzomer. Het Vakantiepark is een levendig familiepark in vakantieperiodes en een rustig verblijf in voor- en naseizoen. Het park ligt centraal in Noord-Nederland en is goed bereikbaar.

Een persoonlijke benadering door de familie Zingstra en de toegewijde medewerkers staat hoog in het vaandel. Vakantiepark Witterzomer zal er alles aan doen om u een heerlijke vakantiebeleving te geven. Of u nu kiest voor een kampeervakantie met het gezin, luxe hotelovernachting met uw partner, een weekendje weg met uw familie of een vakantie met vrienden in een van onze bungalows: Iedere gast voelt zich thuis op Vakantiepark Witterzomer in Drenthe!

Mogelijkheden op ons vakantiepark
Het Vakantiepark kenmerkt zich door de talrijke mogelijkheden. Daarnaast kunnen onze gasten volop genieten van onze unieke faciliteiten, zoals zwemvijver met zandstrand, mega springkussen, uitgebreide horecavoorzieningen, verwarmd buitenbad met grote water glijbaan, verschillende sportvelden, een visvijver en nog veel meer. In vakantieperiodes bieden we een recreatieprogramma boordevol leuke activiteiten voor jong en oud.

Omgeving van Vakantiepark Witterzomer in Drenthe
In de omgeving van Vakantiepark Witterzomer valt ook veel te ontdekken. De ligging van het Vakantiepark nodigt uit tot lange fiets- en wandeltochten door de provincie Drenthe. Pittoreske brinkdorpjes, uitgestrekte heidevelden en onmetelijke bossen wisselen elkaar subtiel af. Ideaal voor een leuke fietstocht of wandeling. Steden als Groningen en Assen zijn dichtbij en makkelijk bereikbaar. Een bezoek aan het Groninger Museum of het Drents Museum zal u misschien aanspreken. Eveneens in de nabijheid van het park vindt u attractieparken zoals Wildlands Adventure Zoo (voorheen Dierenpark Emmen).

Gun uzelf deze unieke belevenis! Boek een vakantie op Vakantiepark Witterzomer.

Deel op Social Media

Contactgegevens

Vakantiepark Witterzomer
Witterzomer 7
9405VE Assen
T: 0592 – 39 35 35
E: info@witterzomer.nl
W: www.witterzomer.nl

Openingstijden

MaandagVan 09:00 - 20:00 uur
DinsdagVan 09:00 - 20:00 uur
WoensdagVan 09:00 - 20:00 uur
DonderdagVan 09:00 - 20:00 uur
VrijdagVan 09:00 - 20:00 uur
ZaterdagVan 09:00 - 20:00 uur
  • banner 1
  • banner 2


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl