vakantieverblijf Hoving

  CARAVAN HUREN OP TERSCHELLING

  Uw vakantie begint met een mooie tocht over de Waddenzee. Misschien ziet u zeehonden en vanuit de verte komt de vuurtoren Brandaris snel dichterbij. Terschelling heeft een rijke historie en er is veel te beleven. Diverse dorpen, oneindige wandel- en fietspaden, 30 kilometer strand, zee, duinen, hei en bossen, diverse musea, talloze winkeltjes en terrasjes, een zwembad, tennisbanen, een tocht met huifkar of paard, veel festiviteiten voor een onvergetelijke vakantie.

  De Zeeschuimer
  De Zeeschuimer  is in 2014 nieuw op het park gekomen. Deze luxe chalet is zeer goed geïsoleerd en kan het hele jaar door worden bewoond. Het woongedeelte is voorzien van een moderne zithoek en een eethoek met losse leren stoelen. Kijk HIER voor meer informatie.

  De Branding
  De Branding is voorzien van dubbele beglazing, waardoor een verblijf in voor- en naseizoen comfortabel is. In De Branding vindt u een royale zithoek, een aparte eethoek, een compleet ingerichte keuken, een toilet, een douche en twee slaapkamers. Kijk HIER voor meer informatie.


  HUISJE HUREN IN DRENTHE
  Johanneshof
  De familie vakantiewoning is in onlangs uitgebreid met een ruime slaapkamer en een tweede toilet op de begane grond. Het is geschikt voor mensen die willen genieten van rust en ruimte. In de Johanneshof komt u volledig tot rust. Het is een leuk vakantiehuis met veel privacy op een kavel van 1.600 m².

  Op de begane grond treft u de woonkamer, woonkeuken, douche, toilet een grote en een kleine slaapkamer aan. De verdieping heeft nog twee slaapkamers met elk twee eenpersoons bedden. Er is een televisie, radio en CD-speler aanwezig. Verder is er een koelkast met vriesvak, afwasmachine, magnetron en een wasmachine. Er is gratis WiFi beschikbaar.
  Het huisje is voorzien van dekbedden. U dient zelf te zorgen voor hoeslakens, dekbedovertrekken en kussenslopen. Verder zorgt u zelf voor hand- en theedoeken én vaatdoeken om het huisje aan het einde van uw verblijf weer goed schoon achter te laten. In de Johanneshof zijn huisdieren en roken niet toegestaan. De Johanneshof heeft vijf 1-persoonsbedden (90 x 200), een luxe 2-persoonshotelbed (180 x 200 cm) en een kinderledikant. Kijk HIER voor meer informatie

  Deel op Social Media

  Contactgegevens

  vakantieverblijf Hoving

  T: (038) 45 42 458
  E: info@vakantieverblijf-hoving.nl
  W: www.vakantieverblijf-hoving.nl

  Openingstijden

  Maandag09:00 - 21:00 uur
  Dinsdag09:00 - 21:00 uur
  Woensdag09:00 - 21:00 uur
  Donderdag09:00 - 21:00 uur
  Vrijdag09:00 - 21:00 uur
  Zaterdag09:00 - 21:00 uur
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3
  • banner 4

  • banner 3
  • banner 4

  • banner 3

  DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

  RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

  CONTACT

  RefoPortaal
  Dronensingel 3D
  2411 GT Bodegraven

  T 06 – 53 10 66 26
  E info@refoportaal.nl