Vakantieboerderij Reezicht

De groepsaccommodatie bevind zich midden in natuurgebied De olde maten tussen de dorpen Staphorst en Zwartsluis. Waar u met uw familie en vrienden kunt genieten van een welverdiende vakantie midden in de natuur van de kop van Overijssel. Wilt u een lekker weekend weg, heerlijk ontspannen in de natuur, slenteren in Meppel, Zwartsluis of Staphorst, genieten van wellness in uw eigen sauna en whirlpool, helemaal vrij zijn in de velden van De Olde Maten?


Dan heeft onze vakantieboerderij alles, om van uw vakantie een groots succes te maken! 
Jong en oud kunnen zich hier prima vermaken zonder dat er ook maar iemand last van u heeft. 
De boerderij telt maar liefst 24 slaapkamers en bied ruimte voor 48 personen.

De vakantieboerderij
De landelijke ligging biedt u de rust en de ruimte waarvoor u naar Staphorst komt. Vakantieboerderij Reezicht ligt uitstekend ten opzichte van de vele bezienswaardigheden in de kop van Overijssel zoals de karakteristieke boerderijen en de klederdracht in Staphorst, natuurgebied de Olde Maten en de Weerribben. Het prachtige dorp Giethoorn en de gezellige stad Meppel. De boerderij is te huur voor groepen tot ca. 25 personen of voor groepen van 25 tot 48 personen.

Altijd is er maar één groep tegelijk in de boerderij aanwezig. 
Ons grote pluspunt is dat we maar liefst 24 aparte slaapkamers hebben met allen 2 bedden. Als u de hele dag al bij elkaar bent, is het ook fijn om even tot rust te komen op uw eigen slaapkamer leert onze ervaring. De boerderij is voorzien van alle gemakken en vrijwel overal is WIFI beschikbaar.

De boerderij wordt beheerd door de fam. Van den Berg en is ook bij de groepsaccommodatie aanwezig. Dit heeft ook als groot voordeel dat u gelijk geholpen wordt bij vragen of andere voorkomendheden.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website.

Deel op Social Media

Contactgegevens

Vakantieboerderij Reezicht
Rechterensweg 8
7954PC Rouveen
T: 06 2217 2346 Ellen / 06 1548 1936 Jan (Gelieve op zondag niet te bellen maar te e-mailen.)
E: info@reezicht.com
W: www.reezicht.com

Openingstijden

Maandag08:00 - 22:00 uur
Dinsdag08:00 - 22:00 uur
Woensdag08:00 - 22:00 uur
Donderdag08:00 - 22:00 uur
Vrijdag08:00 - 22:00 uur
Zaterdag08:00 - 22:00 uur
  • banner 1
  • banner 2


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl