Vakantiewoning Elhage

   Aan de bosrand van Winterswijk, in de buurtschap Henxel (nabij de Duitse grens), staat vakantiewoning Elhage. De woning is geschikt voor maximaal zes personen en eventueel één baby. De woning is goed geïsoleerd en dus ook geschikt om in de winter gebruikt te kunnen worden.

   In de omgeving van de vakantiewoning zijn meerdere wandel- en fietspaden te vinden. Bij het VVV Kantoor in het centrum van Winterswijk kunt u wandel- en fietsroutes halen.
   Ook kan het personeel van het VVV kantoor u informeren over de bezienswaardigheden in en rondom Winterswijk.

   In nog geen tien minuten rijden bent u al in het centrum. Hier kunt u rondlopen over de markt (op woensdag en zaterdag), genieten van een kop koffie op één van de terrasjes of de vele winkels bezoeken.

   Naast de woning bevindt zich Golfbaan 'de Voortwisch' met een prachtige 18-holes golfbaan . Op ongeveer vier kilometer afstand van de vakantiewoning ligt Het Hilgelomeer, bij het Hilgelomeer bevindt zich ook Sevinkavonturenpark. Ideaal voor een dag vol plezier!

   Tarieven
   Onze tarieven zijn van € 125,- tot € 350,- per week in het hoogseizoen. Voor vragen kunt u ons bellen op (0543) 51 68 76.

   Deel op Social Media

   Contactgegevens

   Vakantiewoning Elhage
   Vredenseweg 152-1
   7101LK Winterswijk
   T: 0543-516876
   W: www.vakantiewoningelhage.nl

   Openingstijden

   • banner 1
   • banner 2

   • banner 1
   • banner 2


   • banner 3
   • banner 4

   • banner 3
   • banner 4


   DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

   RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

   CONTACT

   RefoPortaal
   Dronensingel 3D
   2411 GT Bodegraven

   T 06 – 53 10 66 26
   E info@refoportaal.nl