Bed & Breakfast - Aaltjes Pottery

   Ontspan en Geniet bij Bed & Breakfast Aaltjes Pottery in Rijssen!
   Deze sfeervolle en verzorgde Bed & Breakfast accommodatie maakt van n je vakantie een ware logeerbeleving. De naam “Aaltjes pottery”, is ontstaan doordat in het tuinhuisje een kleine pottenbakkerij is en het resultaat is te zien in het huis en tuin!

   U verblijft in het achterste deel van het woonhuis. In de ruime en lichte slaapkamer met een tweepersoonsbed, eventueel uit elkaar te schuiven. Tevens is er in de slaapkamer een comfortabele zithoek. Direct aan de slaapkamer beschikt u over een ruime badkamer. Alles is rolstoelvriendelijk. Vanuit de kamer heeft u uitzicht en toegang tot de heerlijke tuin. De B&B ligt direct tegen het groene volkspark van Rijssen en nabij het centrum.

   U krijgt uw ontbijt geserveerd in uw kamer en bij mooi weer buiten in de heerlijke tuin. Lunchpakketten of een warme maaltijden zijn in overleg te realiseren. Het verblijf is 2014 gebouwd, dus van alle gemakken voorzien en modern. U kunt vrij buiten zitten, in een eigen zitje en genieten van de mooie grote tuin en een weiland achter het huis. Fietsverhuur mogelijk, en kan desgewenst voor u geregeld worden.

   Omgeving Rijssen
   In en rondom Bed en Breakfast “Aaltjes Pottery” is het volop genieten van de rust en de ruimte. Maar u zult ook versteld staan van de landelijke en bosrijke omgeving. In de directe nabijheid van de B&B is het volkspark, de Pelmolen Ter Horst, kasteel De Oosterhof, het Rijssens museum en brandweermuseum. Verder zijn er prachtige wandel- en fietsroutes in en rondom Rijssen.

   Meer informatie?
   Voor meer informatie en prijzen kunt u contact opnemen Onze contactgegevens vindt u hiernaast.

   Deel op Social Media

   Contactgegevens

   Bed & Breakfast - Aaltjes Pottery
   Alice Poortman
   Rijssen
   T: 06-24523291
   E: aaltjespottery@hotmail.com

   Openingstijden

   Maandagvan 09:00 tot 21:00 uur
   Dinsdagvan 09:00 tot 21:00 uur
   Woensdagvan 09:00 tot 21:00 uur
   Donderdagvan 09:00 tot 21:00 uur
   Vrijdagvan 09:00 tot 21:00 uur
   Zaterdagvan 09:00 tot 17:00 uur
   • banner 1
   • banner 2

   • banner 1
   • banner 2


   • banner 3
   • banner 4

   • banner 3
   • banner 4


   DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

   RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

   CONTACT

   RefoPortaal
   Dronensingel 3D
   2411 GT Bodegraven

   T 06 – 53 10 66 26
   E info@refoportaal.nl