Vakantiehuis in Epe

   De Woning
   Op deze pagina laten we u kennismaken met onze vakantiewoning in Epe. We hopen natuurlijk dat u door deze sfeerimpressie al uitziet naar een heerlijke ontspannen vakantie in onze sfeervolle rietgedekte (‘s zomers koel en ’s winters behaaglijk warm) vakantiewoning midden op de Veluwe.

   De vakantiewoning is gelegen op een ruim opgezet bungalowpark waardoor uw privacy gegarandeerd is. Op het bungalowpark heeft u beschikking over een verwarmd buitenzwembad en peuterbad (van mei tot oktober), kleine speeltuin en een gezellige bar/ restaurant. Het personeel is bijzonder gastvrij en staat altijd voor u klaar! Lees hier meer over deze bijzonder mooie woning!

   Omgeving en Uitzicht
   De bungalow bevind zich op een gezinspark in de omgeving van Epe. Epe is een leuk plaatsje op de Veluwe. Deze omgeving is zeer toeristisch ingesteld en heeft dan ook vele mogelijkheden voor (actieve) recreatie.
   In dit prachtige gebied met loof en naaldbossen, wilde zandverstuivingen en heidevelden (staatsbos) komt de natuurliefhebber en de rustzoeker volledig aan zijn trekken. Verder biedt de Veluwe u tal van leuke plaatsen die zeker een bezoek waard zijn. Een greep uit de vele mogelijkheden: Elburg, een vestingsstadje met een historisch centrum en de tuinen van Vogel. Harderwijk: Dolfinarium met de prachtige Lagune, de boulevard en het Veluwestrand. Apeldoorn: de paleistuinen van het Loo en de expositie aldaar, Apenheul, speelpark de Julianatoren en het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Natuurlijk is Walibi World in Biddinghuizen ook een vakantie op zich!
   Lees hier meer over wat de omgeving allemaal te bieden heeft!

   Benieuwd geworden?
   Bent u benieuwd geworden naar meer informatie over deze woning, de prijzen en beschikbaarheid? Ga naar onze website of neem contact met ons op . Wij helpen u graag! Onze contact gegevens staan hiernaast! En, wie weet tot ziens!

   Deel op Social Media

   Contactgegevens

   Vakantiehuis in Epe
   Familie Van der Wind
   Epe
   T: 0348 401101 (ma-za)
   E: verhuur@vakantiebungalow-epe.nl
   W: www.vakantiebungalow-epe.nl

   Openingstijden

   Maandagvan 09:00 - 21:00 uur
   Dinsdagvan 09:00 - 21:00 uur
   Woensdagvan 09:00 - 21:00 uur
   Donderdagvan 09:00 - 21:00 uur
   Vrijdagvan 09:00 - 21:00 uur
   Zaterdagvan 09:00 - 17:00 uur
   • banner 1
   • banner 2

   • banner 1
   • banner 2


   • banner 3
   • banner 4

   • banner 3
   • banner 4


   DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

   RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

   CONTACT

   RefoPortaal
   Dronensingel 3D
   2411 GT Bodegraven

   T 06 – 53 10 66 26
   E info@refoportaal.nl