Welkom op GAvakanties.nl

   Bungalow Vlagtwedde
   Wij willen u graag kennis laten maken met de mogelijkheden die wij te bieden hebben. U kunt bij ons terecht voor het huren van een 6-persoons vrijstaande bungalow / vakantiehuis met vissteiger aan het water (met o.a. karpers), Heuvelweg 46, op een vakantiepark in het prachtige Westerwolde (gedeelte: Vlagtwedde / Bourtange / Emsland / Groningen). De bungalow staat op een park in Vlagtwedde en is het hele jaar een weekend, midweek of week/weken te huur. Er is een slaapkamer, een douche en een toilet op de begane grond. Op het vakantiepark is een vrij groot sub-tropisch zwembad. De auto mag bij de bungalow geparkeerd worden (2 parkeerplekken).

   De 6-persoons vrijstaande stenen bungalow met balkon, overkapping en vissteiger ligt aan het water (met o.a. karpers). Op het 5-sterrenbungalowpark is een groot overdekt sub-tropisch zwembad, een restaurant, snackbar, wasserette, jachthaven, vismogelijkheden, golf- en tennisbanen, midget-golf en diverse over het park verspreide speelvoorzieningen.

   Tegen betaling kan gebruik worden gemaakt van de 9-holes golfbanen met driving range en putting green (golflessen mogelijk), all-weather tennisbanen, mini-golfbaan, waterfiets-, kano- en fietsverhuur.

   De woning is tevens geschikt voor mensen die slecht ter been zijn  (een 2-persoons slaapkamer, badkamer met douche, apart verhoogd toilet en openslaande tuindeuren bevinden zich op de begane grond).

   Voor de faciliteiten, indeling van de accommodatie en kenmerken, klik hier.

   Benieuwd geworden?
   Benieuwd geworden naar meer informatie? Ga naar onze website, of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag!

   Deel op Social Media

   Contactgegevens

   Welkom op GAvakanties.nl
   Floris van Wevelikhovenstraat 18
   8325GD Vollenhove
   T: 527-241346 / 06-20501346
   E: info@gavakanties.nl
   W: www.gavakanties.nl

   Openingstijden

   Maandagvan 09:00 tot 21:00 uur
   Dinsdagvan 09:00 tot 21:00 uur
   Woensdagvan 09:00 tot 21:00 uur
   Donderdagvan 09:00 tot 21:00 uur
   Vrijdagvan 09:00 tot 21:00 uur
   Zaterdagvan 09:00 tot 17:00 uur
   • banner 1
   • banner 2

   • banner 1
   • banner 2


   • banner 3
   • banner 4

   • banner 3
   • banner 4


   DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

   RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

   CONTACT

   RefoPortaal
   Dronensingel 3D
   2411 GT Bodegraven

   T 06 – 53 10 66 26
   E info@refoportaal.nl