Vakantiehuis Rutten

   Hartelijk welkom in ons chalet in Rutten!
   Het chalet ligt in Rutten, in de provincie Flevoland, ongeveer 10 km ten noorden van Emmeloord en 7 km ten zuiden van Lemmer. Het maakt deel uit van een kleinschalig bungalowpark, Het Groene Kwadrant, gelegen aan de Ruttense Vaart. In de directe omgeving is een speeltuin met zijn voldoende speelattributen voor de kinderen. Het IJsselmeer ligt op een afstand van ongeveer 10 km.

   Het huis biedt plaats aan 4 volwassenen of 2 volwassenen en twee kinderen. Huisdieren zijn niet toegestaan evenals roken in huis.

   De indeling
   Woon/zitkamer met KTV(kabel) en stereo-installatie; een volledig ingerichte keuken met koel/vrieskast, combimagnetron en vaatwasser; een slaapkamer met een 2-persoonsbed en een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden; de badkamer is voorzien van douchecabine, wastafelcombinatie en wasmachine; apart toilet. Alle vertrekken zijn voorzien van CV (combi).

   De besloten tuin omvat 440 m2. Het terras ligt op het zuiden, parasol, tuinmeubilair evenals twee fietsen zijn beschikbaar.


   Omgeving
   Het park ligt direct aan de Ruttense vaart maar het grenst eveneens aan de bosrand waar u kunt genieten van een rustige avondwandeling.

   Op slechts enkele kilometers afstand vindt u het gezellige havenstadje Lemmer, de vissersdorpjes Urk en Stavoren, terwijl de directe omgeving ook diverse natuurreservaten biedt.

   Of u nu van de bollenvelden die in het voorjaar in bloei staan houdt, of rust in het groen , actie op het water of cultuur in de historische steden, hier aan de rand van de Noord Oost polder is uw recreatiebestemming altijd geslaagd.

   Vanaf het park Het Groene Kwadrant kunt u meer dan kilometers weg varen over de hele lengte van de Ruttense vaart, naar het IJsselmeer of de Friese meren. Maar ook voor recreatie op het land vindt u hier volop mogelijkheden zoals, wandelen, fietsen en paardrijden door de vele natuurgebieden en de sfeervolle rustgevende polder.

   Visliefhebbers
   Voor visliefhebbers zijn er vele mogelijkheden. Het chalet beschikt over twee eigen parkeerplaatsen. Een meegenomen boot voor varen of vissen kan naast het chalet gestald worden. Voorts beschikt het park over een trailerhelling.

   Fietsen en de omgeving
   Indien u met meerderen bent kunt u in Lemmer extra fietsen huren om op deze manier te genieten van hetgeen de polder, de dorpjes en de stadjes te bieden hebben. Een fietstocht vanuit Lemmer via de IJsselmeerdijk naar Urk is zeker de moeite waard, of een fietstocht naar Stavoren of Joure.

   Benieuwd geworden naar meer informatie? Bekijk onze website of neem contact met ons op. Onze contactgegevens vindt u hiernaast!

   Deel op Social Media

   Contactgegevens

   Vakantiehuis Rutten
   Willem & Plonie Smit

   T: 0033 5 63 27 72 02
   W: www.vakantiehuis-rutten.nl

   Openingstijden

   Maandagvan 09:00 - 21:00 uur
   Dinsdagvan 09:00 - 21:00 uur
   Woensdagvan 09:00 - 21:00 uur
   Donderdagvan 09:00 - 21:00 uur
   Vrijdagvan 09:00 - 21:00 uur
   Zaterdagvan 09:00 - 21:00 uur
   • banner 1
   • banner 2

   • banner 1
   • banner 2


   • banner 3
   • banner 4

   • banner 3
   • banner 4


   DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

   RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

   CONTACT

   RefoPortaal
   Dronensingel 3D
   2411 GT Bodegraven

   T 06 – 53 10 66 26
   E info@refoportaal.nl